writing-img

Suho sadje - ponovno

clock-img

14.03.2005, 09:53

clock-img

Titty

pencil-img

212

Oprostite, da zopet težim :ups:

Bila sem v Mercatorju,kakor ste mi svetovale za nakup suhih marelic brez konzervansov - in žal vam morem sporočit,da niti ene marelice (od enih 8 proizvajalcev) nisem našla,ki nebi imele konzervanse notri. Enako velja za slive. (pa v Intersparu tudi ne obstaja suho sadje brez konzervansov!)

Več med vami pa vem,da suhe marelice zmiksate v kašice in je to zelo okusno - ampak vas ne skrbi,da nebi tej konzervansi otroku škodili??

Hvala,lp :rozica:

clock-img

14.03.2005, 10:08

clock-img

malika

pencil-img

3199

Kje pa sploh ni konzervansov?
Ne vem, jaz nisem nikoli gledala na te konzervanse(mogoče delam narobe???). Poskusi čimmanj komplicirat in konec koncev, saj ne uporabiš dosti marelic naenkrat.

clock-img

14.03.2005, 10:12

clock-img

Anonimen

Saj če so konzervansi v suhem sadju, misliš, da jih v svežem ni? Ampak res, kot pravi Malika... najbolje kar glavo v pesek potišat in se delat, da te ni :)

clock-img

14.03.2005, 10:13

clock-img

malika

pencil-img

3199

:)-:)-:)-

:ups::ups::ups:

clock-img

14.03.2005, 10:14

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Titty, jaz sem gledala na to, da so bile sušene brez pomoči žvepla. Žal pa je tako, da se vsem konzervansom ne moremo izogniti. Morda še ena ideja - jaz sem veliko sadja in zelenjave kupovala na Eko tržnici. Slive so imeli, marelic pa ne.
Lp

clock-img

14.03.2005, 10:41

clock-img

jagoda

pencil-img

737

Js tud nič ne gledam na konzervanse:zmeden::zmeden: Kaj pa pol sploh lahk kupiš??? In kdaj bi potem lahko otrok začel jesti pri skupni mizi isto kosilo z ostalimi??? Ne vem, no! Ne preveč komplicirat!

clock-img

14.03.2005, 11:43

clock-img

D@isy

pencil-img

192

Moja mami slive, hruške in jabolka doma posuši :).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem