writing-img

Sukošan

clock-img

03.03.2009, 13:59

clock-img

matejast

pencil-img

95

A je že kdo bil v Sukošanu? Sem našla en fajn apartma, samo ne vem če je to turistično mestece, da se zvečer kaj dogaja. Mi radi gremo z vozičkom na sprehod in sladoled, mal okol štantov in na kakšno pijačo. torej, gužva nas ne moti, ker imamo radi dogajanje. A je že kdo bil tam?

clock-img

03.03.2009, 14:32

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Bila pred leti, meni je bilo zelo nezanimivo, nič se ni dogajalo, ravno to kar praviš da imate radi, tega jaz tam nisem našla. Edino, da se zapeljete v Zadar, pa potem greste tam na sprehod, po štantih..tam pa je dogajanje ja.

clock-img

03.03.2009, 18:15

clock-img

želva

pencil-img

1452

smo bili lani, gužva do konca, ponudbe pa nobene, par štantov, nekaj gostiln in to je to. morje bolj kot ne umazano, tam kjer je urejena plaža, taka lepa s kamenčki, pa taka gužva, da se nimaš kam dat in sence nobene.
ne bi šla še enkrat

Vedno več nas je!

clock-img

03.03.2009, 19:17

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Kot so že ostale zapisale...za "dodatno razvedrilo" je Sukošan napačen naslov. Tam poleg 2 trgovin, 3 gostiln/kafičev, 3 štantov s kičem, 5-imi z zelenjavo/sadjem, vsranega morja, natrpanih plaž, ni ničesar, kar bi bilo lahko privlačno. Smo hodili tja skoraj 25 let, razlika je bila samo v tem, da je bila včasih 1 gostilna, 1 trgovina in čisto morje(ker ni bilo marine).

Ne priporočam.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

03.03.2009, 20:37

clock-img

TanjaK

pencil-img

69

Mi smo bili lani, apartma je bil super, ampak na plaži pa full gužva, brez sence, voda umazana in polna trave-se mi ni zdela primerna za manjše otroke. Zvečer se pa razen kao "luna parka  in sladoleda ne dogaja nič. Skratka tja več ne gremo.

clock-img

04.03.2009, 12:30

clock-img

matejast

pencil-img

95

Punce hvala za odgovore. To sem rabila. Konkretne info, ker na netu zgleda vse super. Res hvala; tja ne gremo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem