writing-img

Super služba in nosečnost

clock-img

09.05.2007, 22:46

clock-img

Anonimen

Saj ne vem ali se naj zjokam ali naj vpijem od sreče.
Do pred nedavnim sem bila brezposelna, in smo se odločili, da bomo imeli dojenčka. Zadnje mesece sva z mojim pridno user posted image .
Zdaj pa sem dobila prima super službo (sploh je nisem iskala, pravzaprav so me domov poklicali in mi jo ponudili).
Zdaj pa ne vem...kaj če sem noseča - v parih dneh bom videla ali ja ali ne.... kdaj bom spet dobila tako službo...
Resnično me prevzemajo mešani občutki in ne vem ali naj jočem ali naj skačem od veselja??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.05.2007, 22:48

clock-img

eya

pencil-img

4615

Skači od veseljauser posted image  Saj se ti dogajajo same lepe stvariuser posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

09.05.2007, 23:02

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

ma, ne razumem zakaj se toliko s tem obremenjujete. vzemi službo, bodi tiho. kaj ti veš kako se življenje obrne. če bo vse po sreči, boš imela službo, dete in porodniškouser posted image  pa nisi jim dolžna nič razlagat, saj v končni fazi niti sama ne veš.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

09.05.2007, 23:08

clock-img

žiža

pencil-img

1361

Jaz sem 11.1.06 ob 7ih zjutraj dobila user posted image  ..... čez 3 ure pa še službo user posted image
Sem bila tiho. Povedala sem čez en dober mesec, se zmenila glede porodniške, ker sem bila zaposlena za določen čas in vse se je SUPER izteklo.
Kar pogumno, ne zavrni službe in uživaj v nosečnosti user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.05.2007, 10:16

clock-img

Anonimen

Pa kje je je tu problem, saj se ti same super stvari dogajajouser posted image . Če si user posted image  pa tako še niti ne veš......(držim pest da si)

clock-img

10.05.2007, 10:26

clock-img

Anonimen

user posted image hitr sprejmi službo. !

clock-img

10.05.2007, 12:28

clock-img

barby113

pencil-img

78

Sprejmi službo . Če pa si res noseča se potem kar noro naredi, da res nisi načrtovala in da se je vse skupaj pač zgodilo. 

clock-img

11.05.2007, 07:46

clock-img

*Marty*

pencil-img

42

da ne odpiram nove teme, bom kr tuki pobarala, če kdo kej ve, ker se lih službe med nosečnostjo tiče: A kdo kej ve kako je z zdravniškimi pregledi med nosečnostjo med službenim časom?? nekje sem zasledila, da nej bi bili ti izhodi plačani, a je to res?? ker jaz si kar minus ure pišem ko grem med službo na kontrolo, te ure se mi pa kar nabirajo. user posted image  Če kdo kaj ve o tem naj prosim pove, kje to uradno piše če kje piše, da jz mal direktorju to pokažemuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem