writing-img

Super ste, punce :-)

clock-img

21.02.2010, 12:45

clock-img

Sempervivum

pencil-img

1284

ker takole fajn odgovarjate na vprašanja in nam pomagate z uvajanjem GH user posted image  

Jaz sem pred dobrim tednom začela pri mojem sinčku, tisoč vprašanj sem imela, pojma nisem imela, kaj in kako, P mi je rekel samo jabolko in banana, patronažna je prišla brez kakšnega lista z nasveti ... saj je bila prijazna in vse, samo vprašanja lahko postavljaš samo, če že kaj veš ... Pa še tako marsikaj pozabiš. In sem našla tale forum, pa nisem rabila nič vprašanj zastavljat, ker ste že toliko pomagale s svojimi odgovori, da ste mi mimogrede odgovorile na vsa vprašanja user posted image

Hvala vam, res ste super user posted image

clock-img

21.02.2010, 13:21

clock-img

Anonimen

Hvala vam, res ste super user posted image

hvala!user posted image

clock-img

21.02.2010, 13:27

clock-img

marjetica8

pencil-img

740

Ja, čez tale forum ga niuser posted image user posted image user posted image ! Tud jst ne vem kako bi se znašla brez vaših nasvetov, ko je vse tko čudno in novo in nč ne veš kako in kaj - niti s sabo, kaj šele z dojenčkom...V glavnem, se pridružujem zahvaliuser posted image !

clock-img

21.02.2010, 19:38

clock-img

salcka

pencil-img

249

tudi jazuser posted image

clock-img

22.02.2010, 08:34

clock-img

soncica01

pencil-img

278

tudi jaz se pridružujem pohvalam punc s foruma. Res ti prav pride, ko lahko vse vprasas, zlasti ce imas prvega otroka, si povsem brez izkusenj in tudi pomoci ostalih.

Pozdrav vsem forum-kam.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem