writing-img

Superge s koleščki

clock-img

20.03.2009, 20:43

clock-img

Anonimen

So res zelo škodljive zaradi neprimerne obremenitve kolen in posledično so lahko trajne poškodbe?
Moja hči noče o tem niti slišat, zato me zanima, ali jih vaši otroci imajo in kako je z njimi?
Kje so dobijo in kje so najcenejši?

< Sporočilo je popravil decembrka -- 20.3.2009 20:45:05 >

clock-img

20.03.2009, 21:16

clock-img

Samrela

pencil-img

217

Joj, na tole ti pa moram odgovoriti, čeprav ne bom znala dobro argumentirati. V glavnem s hčerko sva hodili na nevrofizioterapijo in potem na kontrole k nevropediatrinji in vem, da je takrat, ko sva se veliko pogovarjali tudi o motoričnem razvoju omenila te superge in kako se ljudje sploh ne zavedajo poškodb, ki jih povzročajo. Ker me stvar ni zanimala mi tudi ni dobro ostala v spominu a svetujem ti, da se  malo bolj pozanimaš o tem.

clock-img

20.03.2009, 22:06

clock-img

RinkyDinkyDoo

pencil-img

91

ciao

ena dobra debata je že bla na to temo, dej mal prebrskej......

LP

Friendship is like peeing in your pants -
everyone can see it, but only you can feel
the true warmth......

clock-img

20.03.2009, 23:29

clock-img

sanja nk.

pencil-img

1001

jooouser posted image
pa ta tema je bila že ena 100x...user posted image
hmm kaj naj ti rečem okoli teh tenisk je zraslo polno nekih fantazij, kot so da se takoj zlomiš..da postaneš invalid....da se ne moreš ustavit...user posted image
vse je lari fari
lej sem jih kupila sinu, ubistvu je to samo marketinška poteza.., ubistzvu garaš z odrivanjem user posted image da se potem zapeleš 3 metre , če maš dpber odriv, glede padanja pa tako ..so zelo varne, samo za vozet so po ravni podlagi, ker pri grbinah se lahko spotikajo...bom tako povedala , če otrok ne pade ko hodi, tut na teh teniskah ne bo.....je pa res to , da na njih ni ničesar drugega kar bi blo vredno cene , kot kolesca , saj so za nosit neudobne in so samo za občasnouser posted image

clock-img

21.03.2009, 09:13

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

ubistzvu garaš z odrivanjem user posted image da se potem zapeleš 3 metre , če maš dpber odriv, glede padanja pa tako ..so zelo varne, samo za vozet so po ravni podlagi, ker pri grbinah se lahko spotikajo...bom tako povedala , če otrok ne pade ko hodi, tut na teh teniskah ne bo.....je pa res to , da na njih ni ničesar drugega kar bi blo vredno cene , kot kolesca , saj so za nosit neudobne in so samo za občasnouser posted image

se strinjam z napisanim - jih ima najstarejša hči.
Glede poškodb in vsega drugega pa tudi jaz prvič slišim. Sicer pa - a se vaši otroce ne rolajo z rolerji - kakšne poškodbe vse lahko staknejo pri rolanju pa očitno ne veste.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

21.03.2009, 12:53

clock-img

Anonimen

Kje ste jih pa kupile? In za koliko evrov?

clock-img

21.03.2009, 14:58

clock-img

helloKitty

pencil-img

1404

V BTC hala A je Toylet. Drgač jih imajo tud v sport 2000, pa Mercator (Direndaj), pa verjetno še kje drugje... So pa okol 100€.

Đoli:)

clock-img

21.03.2009, 15:25

clock-img

sanja nk.

pencil-img

1001

bile so okol hmmm 100 eurovuser posted image

clock-img

21.03.2009, 16:43

clock-img

Pika Zoja

pencil-img

765

Na ebayu jih dobiš s poštnino vred za 30,40 funtov. 

clock-img

21.03.2009, 21:52

clock-img

hariba

pencil-img

1387

Lani v Hervisu za 59 € sem kupila sinovoma starima 10 in 13 let,letos pa še hčeri v toysu za 45 €. Od mojih se še ni nihče poškodoval z njimi. Je pa res,da tisti,ki so gibčni se navadijo prej in ne padajo več, drugi pa malo kasneje. Od mojih se še nihče ni poškodoval,mpa sta mulca,ko sta jih dobila divjala oziroma tekmovala z njimi kot zmešana. Meni se ne zdijo ravno bolj nevarni kot rolerji. Pa saj poškodovat se da tudi brez teh čevljev. Moj sin je prejšnji mesec si zlomil nogo nba stopnicah,pa jih je že 1000000 prehodil, na smučeh,rolerjih,kolesu,skiroju,teh čevljih s koleščki kar velja za nevarno pa še nikoli.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni