writing-img

Sveže iztisnjen sok

clock-img

15.02.2010, 16:04

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Tiste, ki to prakticirate. Koliko soka mu lahko ponudim? Star je 1 leto. Navadno je to sok iz korenja, jabolka in rdeče pese.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

15.02.2010, 16:10

clock-img

salcka

pencil-img

249

naša je stara dobrih 8 mesecev. ji ponujam sveže stisnjen korenčkov sok (+jabolko), ker ga pripravljam tudi sebi. pa ni najbolj navdušena.
še vedno pije čaj komarček, janež, kumina (grenak) ali pa navadno vodo.

clock-img

15.02.2010, 16:11

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

salcka, pri nas je pa nor na ta sok in ravno zato sprašujem. Jaz mu ga dam približno pol deci, ampak on bi ga spil več.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

17.02.2010, 18:25

clock-img

mini86

pencil-img

6050

pomoje če nima vnete ritke mu ga loh daš kšne 2 deci..nš tud rečmo zlo rad cuza pomarančo..in dokler ne bo mel vnete rite mu jo bom kr dajala

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

10.03.2010, 13:12

clock-img

Nezy85

pencil-img

452

No mene pa še zanima, ali je katera že začela pri 4.mesecu uvajati sveže iztisnjen sok od Jabolk??
Moj sonček bo zdaj star 4 mesece in mu dam 10-20ml sveže iztisnjene jabolke sicer zvija ga ne, ampak me zanima če je katera podobno začela in ali se vam zdi prehitro??user posted image Sokeca mu ne dam vsaki dan ampak vsaki 2-3 dan!

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

clock-img

10.03.2010, 15:07

clock-img

mini86

pencil-img

6050

zakaj boš pa tok hitr začelauser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

10.03.2010, 16:51

clock-img

Nezy85

pencil-img

452

Nehala serm ga dojit,in ne pridobiva več tolkio vitaminov po tem AM(tako vsaj jaz mislim)saj mu dajem tudi čajek od Bebival samo to niso vsi potrebni vitamini za dober imunski sistem!Ali pač??
Rada bi da dobi še druge vitamine, ne vem mogoče se pa le motim!?!

1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

clock-img

10.03.2010, 18:46

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: Nezy85

Nehala serm ga dojit,in ne pridobiva več tolkio vitaminov po tem AM(tako vsaj jaz mislim)saj mu dajem tudi čajek od Bebival samo to niso vsi potrebni vitamini za dober imunski sistem!Ali pač??
Rada bi da dobi še druge vitamine, ne vem mogoče se pa le motim!?!

Ne pretiravajuser posted image

In kaj otroci , ki so od rojstva na flaški jim mame tudi dajo zraven cuzat sokove že prvi danuser posted image . A oni pa niso zdravi, imajo pokvarjen imunski sistem. AM je čisto dobro mleko, s čisto dovolj vitamini in minerali, ki jih otrok čez dan rabi. Nič manj in nič več. Tisti sok, ki mu ga pa ti daš, pa niti približno nima toliko hranljivih snovi kot AM. Najboljš da mu daš 1 šnicel za cuzat, da bo dobil še dovolj železa, da ne bo slabokrven. Se opravičujem za tako opazko, ampak s tvojim mišljenjem se res motiš. Itak otrok je tvoj in vsak po svoje, če misliš, da bo od tega zdrav, mu pa dajaj sokove.

Če te tako skrbijo vitamini pa imunski sistem, kaj si ga pa potem nehala dojituser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 10.3.2010 18:47:57 >

clock-img

10.03.2010, 20:13

clock-img

Nezy85

pencil-img

452

Če bi še imela možnost bi ga vsekakor dojila, no hvala za mnenja, zato sem pa vprašala kako in kaj, saj se učimo celo življenje, a ne?
Tukaj so tudi mamice ki imajo dosti več izkušen in lahko tudi marsikaj dobrega svetujejo, vsak pameten nasvet je dobrodošel!!user posted image

1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

clock-img

11.03.2010, 21:13

clock-img

ninca19

pencil-img

133

moja je stara 11 mesecev in spije sok iz ene velike jabolke+1hruške+1pomaranče/mandarine na dan. iz tega dobim približno 5dl soka, ki ga malo razredčim z vodo in spije vse. redko ga kaj ostane. pa ni nobenih problemov. če ji dam kaj druga, kaki čaj ali vodo, flaša samo leto čez kuhnouser posted image

Nina

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem