cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Sveže oprano perilo hitro zasmrdi pod pazduho

clock-img

06.09.2007, 12:13

clock-img

Ronči

pencil-img

1314

No moj problem...imam par polovarjev, ki prav hitro zasmrdijo pod pazduho. S tem, da pod pazduho še vedno dišim po dezodorantu, polovarji zasmrdijo. Poiskusila sem prat s ta trdim milo za perilo, sodo... ampak nič ne pomaga. Naj vržem polovarje stran, ali pa imate kakšno rešitev?

You can't fix stupid.

clock-img

06.09.2007, 12:19

clock-img

Anonimen

V mullerju imajo prašek za športne temne obleke. Jaz z tem perem od mojega obleke za treninge. Sploh če ni bombaž hitro smrdi in se ne opere lepo. Z tem praškom se pa lepo opere. Bi pogledala kako se mu reče ampak ga nimam nč doma. Upam da ti bo ktera druga znala pomagat.

clock-img

06.09.2007, 12:21

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Najbrž so ti puloverji sintetični, ampak da smrdijo po znoju, ti pa ne user posted image . Mogoče ti bo katera znala svetovati iz lastnih izkušenj, jaz ti žal ne morem, ker se mi to ne dogaja. Kaj pa, če puloverje malo odišaviš s parfumom user posted image ?

clock-img

06.09.2007, 12:25

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: blue sky
Kaj pa, če puloverje malo odišaviš s parfumom user posted image ?

joj, ne tega narest. Bo ogabno smrdelo.

clock-img

06.09.2007, 12:30

clock-img

Ronči

pencil-img

1314

Sej ne glih da smrdijo po znoju, ampak dobijo en vonj...ne vsi... Ene par jih imam takšnih, res pa je, da ne vem iz kakšnega materiala so. Verjetno 100% bombaž ne, saj je teh v prodaji že bore malo. Kakšna mešanca bombaža in elastana sigurno.

Parfum pa gor res ne gre...

You can't fix stupid.

clock-img

06.09.2007, 12:32

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

06.09.2007, 14:32

clock-img

TinkiBinki

pencil-img

409

Hm, zdaj so se osmrdeli in ne vem kako se boš znebila tega vonja. Nosi spodaj kake tanke majčke z rokavčki, da ne pride koža v stik s puloverjem.

clock-img

06.09.2007, 16:20

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Jaz bi tudi rekla, da so puloverji iz sintetike in ne iz naravnih materialov. Zato boš verjetno težko rešila problem.
Najboljše, da jih nosiš samo za doma.

clock-img

06.09.2007, 16:37

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

meni je tako smrdela ena majica, ki je bila 100% bombaž user posted image  ni pomagalo drugega, kot da sem jo vrgla stran.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

07.09.2007, 21:51

clock-img

glista

pencil-img

201

Vrzi stran, sicer bodo ljudje delali ovinke okoli tebeuser posted image
Resno, tega zapacanega in v pUlover vgnezdenega vonja se ne boš več znebila.
LP;
Pija.

clock-img

09.09.2007, 10:00

clock-img

Cacka02

pencil-img

49

Jaz pa priporočam namakanje v kisu čez noč, potem pa normalno operi, vendar brez mehčalca in na soncu posuši. Bi moralo delovati, pri meni je pomagalo. Poročaj o rezultatih.

clock-img

09.09.2007, 12:15

clock-img

s.

pencil-img

639

Cacka o2!
A kis razredčiš z vodo, ali kako? Razmerje?

clock-img

09.09.2007, 14:24

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Ja meni je tako smrdelo več majc 100 bombaž in sicer od benetona.So šle v smeti, saj jaz rešitve nisem našla- kis ni pomagal.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem