writing-img

Svoje mleko ali AM

clock-img

12.12.2008, 11:04

clock-img

Gilo

pencil-img

154

Mene pa zanima, kako ste mamice, ko ste pripravljale hrano za svoje malčke, razredčile hrano, npr. ko je to treba storiti z mlekom in ne z vodo. Jaz sicer dojim, sem si že poskusla črpat mleko in s tem razredčit krompir,....pa se tolk mal mleka načrpa v cca 15 min.  Da bi si ga pa črpala 1 h, je pa tud predolgo, sploh ker je kaj za postorit doma, pa it na sprehod, v trgovino...

Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa. (Elisabeth Stone)

Kadar srce joče za tistim, kar je izgubilo,
se duh smeji zaradi tistega, kar je našel...

clock-img

12.12.2008, 11:42

clock-img

blazka

pencil-img

554

Koliko pa imaš staregauser posted image ? Jaz sem na začetku kupovala predvsem kašice, ki že imajo mleko v prahu zraven in se mešajo z vodo. Kasneje pa sem jima polento že dajala z čisto malo kravjega mleka (pri cca 9mes).

clock-img

12.12.2008, 12:45

clock-img

evi28

pencil-img

253

Jaz sem ji podobne stvari delala z riževim mlekom, ker imamo sum na alergijo na KM, načrpala sem pa tud "en pljunk".

clock-img

12.12.2008, 15:17

clock-img

Gilo

pencil-img

154

Stara je 5,5 meseca. Kje se pa dobi riževo mleko?

Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa. (Elisabeth Stone)

Kadar srce joče za tistim, kar je izgubilo,
se duh smeji zaradi tistega, kar je našel...

clock-img

12.12.2008, 17:03

clock-img

evi28

pencil-img

253

Mislim, da ga majo že kar v vsaki trgovini. Verjetno zloženega blizu ostalih vrst mleka v hladilniku, v Tušu sem ga najdla pa na oddelku z bio hrano.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem