writing-img

Swivel Sweeper

clock-img

26.02.2007, 14:43

clock-img

CAPA

pencil-img

224

Pozdravljene!
Mene pa zanima, če je kera kupla Swivel Sweeper?
Kako ste kej zadovolne z njim, a se ga splača kupit?

lp

clock-img

26.02.2007, 14:50

clock-img

Anonimen

Jaz ga imam.

Za po laminatu super, po tepihu pa neučinkovit.

Pa ni glih tih tko k na reklami trdijo.

Meni je za tko na hitro pomest super, glih da bi pa sam s tem sesal pa ni. To je pač namest metle.user posted image

clock-img

26.02.2007, 15:17

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Mi ga imamo; za drobtine v kuhinji na tleh je dober user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

26.02.2007, 17:36

clock-img

ona

pencil-img

3685

Mi ga tudi imamo,a ni bogve kaj,sploh ne tako kot reklamirajo!
Večje delce,npr mrvice od grisinov pobere noter,prah pa poriva naprej,ga sploh ne povleče.za tepih pa ni govora,da ga posesaš!
To je moje mnenjeuser posted image

clock-img

06.03.2007, 10:40

clock-img

vaihativa

pencil-img

13

Tudi jaz sem ga pred kratkim kupila, predvsem zato, ker bova kmalu dobila otročka in mi ni vsak dan tega pr..... prahu z sesalcem za sesat. Sem pa bila najprej razočarana, ker sem mislila, da je ta stvar kaj tišja od sesalca (tudi največji razlog za nakup), pa ni. Glede učinkovitosti...prah na laminatu mi kr lepo pobere, kopalnico vsak dan posesam s tem, ker imam bele ploščice in se vsak las vidi na njih...za take stvari pride prav, kaj večjega pa res ne posesa.
Najbrž ga ne bi več kupila...kr je le kr drag za takšno pometanje.

clock-img

12.03.2007, 20:57

clock-img

LUNA06

pencil-img

1662

Meni je tko za usak dan zakon!Mi ni žal, da sem ga uzela.
Je pa res nadomestek za metlo in ne za sesalec.Še vedno rabiš tudi normalen sesalec.

clock-img

24.03.2007, 11:09

clock-img

Dream

pencil-img

1469

Mi ga tudi imamo, prav tko tašča in mami. Za laminat mi ni ravno všeč, ker mraš bolj počasi vozit sem in tja, po tepihu pa kar gre. Najbolj mi je všeč za prah pod posteljo, ker mi ni treba na kolena...

clock-img

24.03.2007, 14:56

clock-img

CAPA

pencil-img

224

Jaz sem tista, ki je odprla to temo....user posted image

No, pa sem se odločla, da si ga vseeno kupim... ker resnično, resnično, ne maram metle...

Men je super... redno mu sčistim ščetine (poberem dol lase), pa se mi zdi, da je ok, da dobro pobira... pa tud za tepih v dnevni je ok...user posted image

Še najbolj mi je pa to, da lahko "pometem" celo stanovanje z user posted image  v drugi roki.user posted image user posted image

Pa je mir pri hiši... mala je vesela, ko lahko z mano telovadiuser posted image  in ni joka... dej no mami - primi me že..user posted image

clock-img

24.03.2007, 15:00

clock-img

Anonimen

Pa kakega ste ve to kupile, da ste vse zadovoljne, jaz sem ga enkrat uporabila, pol pa v kontejner vrgla. Zanič, podn od podna, nič ni spucal, iz ene strani je pobral, na drugi pa ven metal. Muck in dlak, pa itak ni pobral. Smo pa imeli parket. 

clock-img

24.03.2007, 15:00

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.03.2007, 21:32

clock-img

max81

pencil-img

3273

ojla
mi2 sva ga kupla pred kratkim, pa sem ga hotla nazaj poslat, ker mi po parketu dela rise od tistih bunkic spodaj, pol sva se pa premisnla ker po ploščicah pa res super pobere pa svinarijo ki se stese po kuhinji tud

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem