writing-img

TA Raca.si

clock-img

04.04.2008, 13:26

clock-img

mimikimi

pencil-img

200

a je že katera potovala s turistično agencijo raca.si? Kako se je obnesla?user posted image

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 4.4.2008 15:13:11 >

Angeli smo,
a le z enim krilom.
Da bi mogli poleteti,
se moramo objeti.

clock-img

04.04.2008, 13:41

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

če mene vprašaš bi se jaz raje na kakšno preizkušeno obrnila.....

clock-img

04.04.2008, 13:49

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj

če mene vprašaš bi se jaz raje na kakšno preizkušeno obrnila.....

Jaz tudi. user posted image  Pa še preizkušene te znajo nategnit.

clock-img

04.04.2008, 13:53

clock-img

orhideja

pencil-img

41

Mi smo bili pred kakšnimi tremi, štirimi leti. Vse je šlo gladko, le kakšnih štirinajst dni pred odhodom, so nas klicali, da je apartma zaseden in da je napaka na njihovi staniuser posted image  (logično). Potem so nam ponudili drug apartma v drugem kraju in še ceno so nam spustili user posted image . Tako da, kaj nam rečem?

Konec dober vse dobro.

clock-img

12.04.2008, 20:39

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

IZVIRNO SPOROČILO: orhideja

Mi smo bili pred kakšnimi tremi, štirimi leti. Vse je šlo gladko, le kakšnih štirinajst dni pred odhodom, so nas klicali, da je apartma zaseden in da je napaka na njihovi staniuser posted image  (logično). Potem so nam ponudili drug apartma v drugem kraju in še ceno so nam spustili user posted image .

A pol tole redno delajo? Mi smo pred parimi leti pri njih rezervirali en ALLinclusive Hotel na HR za 1.maj, pa so nam tud malo pred odhodom javili, da tam pa ni več prostora. user posted image Samo mi takrat nismo sprejeli njihove druge ponudbe in smo sami rezervirali direkt v hotelu in so še imeli prosto.
Men so mal sumljivi, sploh zdaj, ko vidim, da se ni ta odpoved malo pred odhodom zgodila samo nam.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem