writing-img

TEČAJ ZA BODOČE OČETE

clock-img

20.12.2004, 11:27

clock-img

tanaja*

pencil-img

2255

Zanima me če so kje na netu ali na tej strani objavljeni datumi tečajev za bodoče očete za Domžale ali Ljubljano (tisti tečaj, ko traja le par ur, stane 4000 SIT in meni ni treba bit tam:)-),omogoča pa bodočemu očetu prosotnost pri porodu.

Lp, tanaja*

clock-img

20.12.2004, 12:59

clock-img

MARTY

pencil-img

41

Kolikor jaz vem so tečaji skupni za bodoče starše, le da oče potrbuje potrdilo, mamice pa tudi brez obiska tečaja v porodnišnici ne bodo odslovili.
V Kranjski porodnišnici pa tudi očetje ne potrebujejo potrdila.
4.000,00 SIT pa se plača v porodnišnici, da je oče lahko prisoten in sicer za obleko, kolikor je meni znano.
Sicer pa ko sva midva obiskovala tečaj mislim, da je moj dragi več odnesel kot jaz, ker sem se že prej o vsem pozanimala in kar nekaj knjig in revij prebrala.Mislim, da je tečaj bolj zanimiv za bodoče očete,kot pa mamice.
lp, Marty 38t

clock-img

20.12.2004, 14:32

clock-img

tana 1

pencil-img

103

Hoj!
V Ljubljani je glih danes ob 18.15. Sicer pa pokliči na 522-60-48 vsak dan med 13-15 uro.
Je pa drugač vsak drugi in četrti ponedeljek v mesecu ob 18.15. (decembra je mal drugač)

Lp :nosecka:30t

clock-img

20.12.2004, 18:41

clock-img

tanaja*

pencil-img

2255

O tana 1 vsaj ena, ki je razumela kaj sem vprašala:bravo::)-:). Zanimali so me samo DATUMI!
Hvala še enkrat:sloncek:!
lp,tanaja*

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem