cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

TEŽAVE

clock-img

07.05.2006, 22:06

clock-img

anja7

pencil-img

541

Zdravo punce!

Pred približno tremi meseci sva s partnerjem začela "delati" na dojenčku in takrat sem začela brati tale forum in moram priznat, da ste res zelo cool. Imam pa težave in vas prosim za kake vzpodbudne besede, ker sem res prestrašena.

Pred enim mesecm sem bila pri ginekologinji in mi je pri ultrazvoku odkrila cisto na jajčniku 7.5 cm (sum na endometriozo). Sedaj čakam, da grem konec meseca na gin.kliniko na pregled in potem po vsej verjetnosti na operacijo-laporaskopijo. Ful me je strah! Prosim, če mi lahko katera kaj svetuje glede operacije in potem še glede zanositve. Prosim pomagajte.  HVALLLLLLLLLLLAAAAAA!user posted image user posted image user posted image

Pozdravček vsem in čestitke vsem mamicam in bodočim mamicam. 

clock-img

07.05.2006, 22:19

clock-img

Anonimen

Ti samo emomair vprašaj, pa boš vse zvedla, ker namreč ona vse, ampak res čisto vse ve!

LP  user posted image

clock-img

08.05.2006, 19:48

clock-img

kasija78

pencil-img

333

Anja,

Na forumu Težave z zanositvijo imaš vse postopke opisane http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=677037.
Sicer ti ne morem bolj pomagati, saj nimam izkušnje. Morda bi ti več znale povedati na tistem forumu? Verjetno bi tam tudi našla že katero opisano izkušnjo. Veliko sreče in upam, da se bo vse dobro izteklo in boš kmalu zagledala user posted image !

lp,  kasija

clock-img

08.05.2006, 22:00

clock-img

anja7

pencil-img

541

Anonimen in Kasija 78,

Hvala za nasvete in vzpodbudne besede. Anonimen - emamair mi je res vse lepo odgovorila-res obvlada in res se je potrudila. Hvala

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem