writing-img

TESTI

clock-img

06.11.2006, 12:27

clock-img

Anonimen

Zanimajo me vaše izkušnje z testi za ugotavljanje nosečnosti. Katerega ste delale in vam je pokazal pravilen rezultat? Jaz sem v prvi nosečnosti delala CB, pa je bil -. Sedaj sem delala first sign, pa je bil negativen, tetka pa že malo zamuja. Katerega mi ve priporočate?

clock-img

06.11.2006, 12:29

clock-img

Anonimen

Točno isto vprašanje se je pojavilo že vsaj 10x. Lahko malo uporabiš iskalnik in najdeš. drugače ti bo pa vsak test pokazal pozitivno, če si noseča in delaš test po zaostanku M. 

clock-img

06.11.2006, 12:30

clock-img

srki

pencil-img

9222

Jaz imam izkušnje samo s CB, ko sem delala test, mi je tudi pravilno pokazal.

clock-img

06.11.2006, 12:36

clock-img

Anonimen

Jaz nekako tem testom več ne zaupam.V soboto sma delala nek test na S.....(ne spomnim se točno,kak se je imenoval)-prvi je bil pozitiven,drugi negativen.Potem sma kupila še CB,in je bil negativen.Ker jim ne zaupam,grem čez dobro uro še k ginekologu,da zadevo res preverim.Kaj pa vem-ziher je ziher!

clock-img

06.11.2006, 12:49

clock-img

Anonimen

Elanor držim pesti da si srečka user posted image , poročaj.

clock-img

06.11.2006, 12:53

clock-img

tulip

pencil-img

917

Punce, škoda denarja za 20 testov...Ko menstruacija zamuja in je nosečnost user posted image , bo katerikoli test pokazal plusek... Jaz sem napravila samo enega, CB in je pokazal tako kot je bilo res.
Pa bi radi vsi takoj vedeli, ne?user posted image

clock-img

06.11.2006, 12:53

clock-img

Anonimen

Bom sporočila,anonimna,kdor koli že si!user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem