writing-img

TEST + ali -

clock-img

08.07.2005, 12:23

clock-img

tajav

pencil-img

2

Povejte mi prosim!
Kateri test je nabolj zanesljiv? Kateri je bolj poceni? Kje ga kupim? Samo v lekarni?:zmeden2:

clock-img

08.07.2005, 13:10

clock-img

Kaja L.

pencil-img

19

Lepo pozdravljena!
Jaz mislim, da je Baby check kar dober. Lahko kupiš takega, ki ima dva testna lističa ali pa samo enega. Cena dveh testnih lističev, je malo čez 700 sit, saj toliko sem dala že kar nekaj časa nazaj. Za druge pa nevem, jaz sem predno sem tega uporabila in je pokazal + , probala enga druzga (ne vem imena) cena je bila okrog 400 sit, in je pokazal - . Mogoče sem prezgodaj naredila, ne vem.
Zagotovo pa je dober Clear blue, ki je že zelo dolgo na tržišču, vendar je tudi cena temu primerna.(ne vem točno, ampak več kot 1000 sit)

LP pa veliko sreče,
Kaja

clock-img

08.07.2005, 13:15

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

V bistvu nimam skoraj nič za dodat k temu, kar je napisala Kaja. Samo to, da jst raje kupim Clear Blue, pa delam test malo kaseneje, kot, da bi kupovala cenejše teste, pa jih delala prehitro.

Sem tudi to prej ene parkrat poskusla, pa nimam dobrih izkušenj. Meni je pokazal CB in sicer 1 ali 2 dni(se ne spomnim) po zamujeni M.

Tudi jst ti želim, da bo test pozitiven:)

Tinka

clock-img

08.07.2005, 13:24

clock-img

Kaja L.

pencil-img

19

Oj, sem pozabila pripomnit, da sem imela različno dolge cikluse. Tako, da se je v tem primeru malo težje odločit kdaj delat test da ne bo prezgodaj.

LP Kaja

clock-img

08.07.2005, 13:32

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Joj, Kaja sej to ni letelo na tebe. Samo nekatere punce delajo test po 10 dni pred izistankom M. Če imaš neredne M, pa verjetno delaš test še kasneje, kot če bi imela rede, ne? Sej je najboljše, da vzameš ciklus, ki je bil najdaljši, sej je tako ne?

Lepo bodi:)

Tinka

clock-img

08.07.2005, 13:58

clock-img

Nattka

pencil-img

249

Baby check mini je precej zanesljiv, dva testa sta v zavojčku pa še poceni je, cca 770 SIT. CB je pa cca.1600 SIT.

clock-img

10.07.2005, 01:23

clock-img

petra.horzi

pencil-img

761

CB je 1680,oo sit, jz sm ga nardila dva dni po izostanku (mam pa tud jz neredne) in je pokazal +
ubistvu drugih sploh ne poznam, tko da mi je itaq ta najbližji
lp

clock-img

10.07.2005, 19:02

clock-img

girly

pencil-img

951

Priporočam ti baby check (okrog 1000 sit)al pa BC mini (dva lističa), odsvetujem ti romed (ta je neki čez 400 sit), samo je zlo čuden, se barvilo rado razlije....ene hvalijo tud yes/no test, jst ga nisem probala.dober je tud CB, samo je pa drag...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem