writing-img

TFK buggster in naklon sedisca

clock-img

11.10.2007, 09:07

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

Zivjo,
zanima me, ce ima katera TFK buggster vozicek in kaksne izkusnje imate?
http://www.buggy.de/english/buggster.php
user posted image

Pa se to, koliko je pomembno pri mareli, da gre naklon sedisca do 90° oz tok da otrok naravnost sedi, ne da je malo nazaj?

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

clock-img

11.10.2007, 09:13

clock-img

potonika

pencil-img

28

Tale voziček pa zgleda ful super. Kje se ga pa kupi?

Po moje otrok tak ne sedi ful pokonci ampak mu bolj paše, da je malo nagnjen, a ne?

clock-img

11.10.2007, 10:22

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

pri nas rutar, premaman.. cena je user posted image user posted image user posted image v rutarju trenutno akcija 208€ user posted image , ampak se da na netu dobit to ceno zmeraj,ce narocis iz nemcije ( http://www.o-baby.de/agr/TFK-Buggster_22000_2.html ). gre pa gor maxi cosi lupinica, ce kupis adapterje... pa tud kosara za novorojencka.
v primerjavi z zappom ima: naklon, kosaro, vrtljivo sprednje kolo in lok.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

clock-img

11.10.2007, 13:51

clock-img

hrabra miška

pencil-img

876

user posted image user posted image Ful dober zgleda,pa po moje da se da na ful malo zložit.

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

clock-img

11.10.2007, 13:54

clock-img

Metuljček Cekinček

pencil-img

538

Pa se to, koliko je pomembno pri mareli, da gre naklon sedisca do 90° oz tok da otrok naravnost sedi, ne da je malo nazaj?

Če ima voziček spredaj držalo za roke, potem lahko otroka s pasovi privežeš samo čez noge (ne čez ramena) in potem lahko sam sedi navpično in se ne naslanja nazaj. Na ta način lahko lepo opazuje okolico.

Če ga privežeš čez rame, je lahko samo prislonjen nazaj in ne more pogledati iz vozička. Vem, da bi to mojega metuljčka blazno živciralo.

Če je to drugi voziček, potem se jaz ne bi sekirala glede naklona. Če bo to osnovni voziček, potem pa ne vem. Ko sva z metuljčkom še hodila v razvojno ambulanto, fizioterapetki niso bili prav nič všeč vozički, ki niso imeli 90 stopinjskega naklona (pa se več ne spomnim, zakaj user posted image ).

clock-img

11.10.2007, 22:00

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

a pri tem ne gre na 90? mi ga nismo kupili zato, ker ne gre v čisto vodoraven položaj...drugače se mi je zdel pa super! upam da mi ne bo žal user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem