cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

TISANA-odgovor na vroco glavo

clock-img

11.11.2008, 09:43

clock-img

alisha_2008

pencil-img

195

no sem bla pri P danes...kot sem ti obljubila sem jo vprasala
Zakaj ima otrok vroco glavo, vrocine pa nima

odgovor se glasi
v stanovanju imate toplo, otrocek se je izigral..in je oblecen ...verjetno mu je vroce

sem vprasala drugace....

kaj pa ko otok spi,in ma vroco glavo in svica

odgovor se glasi...

enako..je prevec oblecen in mu je vroce, in glede na to da ima vroco glavo potipajte tudi noge, verjetno so tudi nogice vroce oz potne

a je kej drugac povedala kot tvoja P?

clock-img

11.11.2008, 10:04

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

Najprej najlepša hvala za trud in odgovor. Moja P je samo rekla, da so pač eni otroci bolj vroči user posted image . Kar se pa tiče tega, da ji je vroče, pa mislim, da pri nas ni situacija, ker ima naša tudi zunaj glavo vročo, čeprav je brez kape, pa ima nos, roke in noge čisto mrzle. Ampak čelo in glava sta pa vroča.

Pa hvala še enkrat Alisha. user posted image

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

clock-img

11.11.2008, 10:07

clock-img

alisha_2008

pencil-img

195

ni za kaj user posted image
se priporocam se kdaj
user posted image

clock-img

11.11.2008, 10:24

clock-img

alisha_2008

pencil-img

195

ja sam ves kaj ...men se lih ne zdi najboljsi odgovor nekateri otroci so pac taksni. ker potem jih je ogromno...neki je res na tem da ma vroco glavo

sej konc koncev jo mam jest tud vcasih, ampak takat ko sm zmatrana....

clock-img

11.11.2008, 11:17

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

Jest pa, ko preveč razmišljam ali se sem jezna - takrat se mi kar kadi iz nje user posted image

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

clock-img

11.11.2008, 11:31

clock-img

alisha_2008

pencil-img

195

hahahahaahhaha
no o tem sploh nebi govorila user posted image
bi blo treba nas k P poslat ...pa bohve kaj bi tam rekli....ja to ej cist normalno user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem