writing-img

TN solaris-Šibenik

clock-img

22.05.2008, 16:43

clock-img

makika

pencil-img

20

zanima me,če je katera že preživela dopust v solarisu?kakšni so hoteli(Andrija npr.),hrana,plaže..ste bile zadovoljne?

clock-img

22.05.2008, 16:44

clock-img

Goldy

pencil-img

2749

Jaz pred 4 leti. Bilo mi je zelo všeč - vse: hrana, plaža. Res mi je bilo fajn. Bi se še vrnila kdaj tja.

clock-img

22.05.2008, 19:52

clock-img

nbiba

pencil-img

161

Mi smo bili v Solarisu pred 11 leti v h. Jure. Takrat je bilo vse bolj pusto, zanemarjeno, napol prazno, ker je bila vojna....
Smo pa zopet šli lani za 1.maj, nastamjeni v h. Andrija.
Moram povedati, da se je dosti spremenilo na boljše. Naselje in hotele obanvljajo, tako da je bilo kar dobro. Hotel Andrija ima prenovljeno restavracijo, nekaj notranjosti, vendar so potrebne obnove tudi sobe. Hrana je bila dobra, dosti izbire, čistoča uredu. Ponavadi gremo v hotel z 4* ali 5* in se potem vidi razlika. Tisti, ki ste navajeni hotelov 2* ali 3* lahko mirne duše rečem, da vam bo v Solarisu všeč. Za otroke je lepo  priskrbljeno z igrali, peskovniki...Plaža je tudi lepa. Priporočam h. Andrija, Ivan in Jure.
V naselju med hotelom Ivan in Jure imajo narejeno Dalmatinsko selo, kjer nudijo odlično   hrano.

V mesto pa vozi avtobus, peš je predaleč.

Nikar pa iti v h. Niko, kajti plaža je predaleč.
Pa srečno !

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem