cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

TOKRAT NI USPELO

clock-img

13.02.2006, 15:46

clock-img

Vanji

pencil-img

26

Nekaj strani nazaj sem vam pisala o formuli za zanositev, ki je pri meni pri prvem otroku vžgala takoj v prvem poskusu. Namreč,  začneš user posted image 5. dan menstruacije in tako vsak dan 10 dni.
No tokrat ni vžgalo, čeprav moram priznati da nisva ravno vsak dan, kajti pri 3-letnem malem razbojniku, ki te čez dan tako zmuči, da zvečer utrujen padeš v posteljo, nimaš prav vsak dan volje. Pa še ta mali nam skoraj vsak dan ponoči zleze v posteljo , tako da še to dodatno izloči kakšno jutranjo možnost.
Ja, ja, ko smo delali prvega je bilo vse laže, bilo je več časa, več volje, več priložnosti.

Tako, danes je ravno 5. dan M, tako da se poženemo v nove boje in upajmo da nam tokrat uspe.

clock-img

13.02.2006, 16:49

clock-img

muha1

pencil-img

666

Kar tako naprejuser posted image , pridno user posted image pa bo!

clock-img

13.02.2006, 18:23

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

kar v nove boje!   user posted image

clock-img

13.02.2006, 20:47

clock-img

Anonimen

Vadelu, mi2 bova ta mesec po tej metodi, samo kaj pa pride po tistih 10 dnehuser posted image Ponovitev prvih 10 dni?user posted image

LP

clock-img

13.02.2006, 22:01

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Kar pridno še naprejuser posted image user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

14.02.2006, 08:16

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Le pridno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , potem pa bo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem