writing-img

TORTA

clock-img

29.09.2011, 08:16

clock-img

Anonimen

NUJNO, NUJNO, NUJNO ... kje naj dobim ugodno otroško torto veliko cerka 4 kosi, narejeno brez mleka in mlečnih beljakovin, nemesto tega sojini proizvodi??? Pa da je okolica Lj al pa Koroška.

clock-img

29.09.2011, 10:08

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

http://www.slascice-mihalek.si/
majo veganske, presne, brezglutenske - pokliči jih, če lahko naredijo tudi s sojinim mlekom (čeprav tudi veganske so brez mleka afaik)

clock-img

29.09.2011, 10:14

clock-img

ronja

pencil-img

15289

niso pa glih ful dobre (mislim tiste navadne, veganskih pri njih še nisem probala).

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

29.09.2011, 10:39

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Uf, meni so pa Mihalekove torte odlične. Primerno drage, ampak zelo okusne. Je pa res, da sem jih nazadnje jedla kake 2 leti nazaj...

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

29.09.2011, 10:45

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Mogoče sva imela smolo, (čeprav sva več različnih poizkusila, je lubi včasih blizu živel) - ali sva pa razvajenauser posted image . Sva bila pa oba razočarna, ker naj bi bili kao ful dobri, potem pa vse suho, mislim res sva bila razočarana (pa na splošno sem nora na sladkarije, nisem ful zbirčna kar se tega tičeuser posted image ). Sva pa to več probavala bk (torej pred 4imi leti), mogoče so se vmes popraviliuser posted image . Mene vseeno ne vidijo več.

clock-img

29.09.2011, 11:29

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

jaz jih nisem probala, samo sem pa videla da majo te variacije na brezglutena, vegan, presno..
sam nekak nisem presnotortar user posted image

clock-img

29.09.2011, 11:30

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

To je pa res čudno, ker Mihalekove torte so znane, da so "težke", dobro polnjene, sočne. Ma, jaz se ne spomnim, da bi tam kdaj kakšno suho torto probala. Tudi kava je (bila) dobra, postrežba pa... o tem pa ne bi.user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

29.09.2011, 11:57

clock-img

ronja

pencil-img

15289

postrežba pa... o tem pa ne bi

no, ko sva midva šla tja, je bila tudi okusnost na nivoju postrežbe, če se razumevauser posted image . sem si rekla, da za tole jih pa res ne bom več prosilauser posted image . Potem mi je enkrat še lubi prinesel njihove torte v posteljo, ampak spet isto kar se okusa tiče (je bila pa postrežba toliko boljšauser posted image - samo ne njihova, hehe). Tako da - kot sem rekla - tja ne grem več. Pa v Zvezdo tudi ne - tam sva čakala toliko časa, da bi vmes DOBESEDNO že doma naredila torto (res pa da sva že mela tamalo in to pri natakarjih tam pomeni, da prideš zadnji na vrsto - preverile tudi prijateljice;). No, naslednjič, ko se je to zgodilo, sva šla domov in sem res spekla torto v tem časuuser posted image . Zdaj pa niti ne probavam več tam.

Moja omiljena dobra, prijetna, prijazna in okusna slaščičarna Pixi se je žal pred leti zaprla in od takrat še nisem našla ene, ki bi jim lahko konkurirala. Za slabe torte pa nisem pripravljena plačevat. Sem pa zadnjič na enem rdju probala eno kupljeno torto, pa ni bila slaba, samo ne vem, kje so jo naročili (ni pa bila nič fensi šmensi, torej ne mihalek;). Aja, pa Evropa je bila meni tudi dobra, zdaj pa že dolgo nisem bila tam, ne vem, če sploh še je tam slaščičarna.

clock-img

29.09.2011, 12:03

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Od kupljenih so meni dobre pri Gradu in Kraljevi Mignon. Sicer pa je zakon naša RR-jevka Pety s svojimi tortami.user posted image

F. Lainšček

clock-img

29.09.2011, 12:22

clock-img

amorcek

pencil-img

152

hy....
kaj pa če jo sama narediš?
jaz recimo jo rada spečem. je dobra sam mal čudn zgleda:D ZA V TEMI POJEST JE SUPR:puser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.09.2011, 12:26

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

29.09.2011, 12:28

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Uf, meni so pa Mihalekove torte odlične. Primerno drage, ampak zelo okusne. Je pa res, da sem jih nazadnje jedla kake 2 leti nazaj...

Koliko stane primerno draga torta?

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

29.09.2011, 19:20

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

no, ko sva midva šla tja, je bila tudi okusnost na nivoju postrežbe, če se razumevauser posted image . sem si rekla, da za tole jih pa res ne bom več prosilauser posted image .

kaj pa je bilo narobe s postrežbo? tok da vem v kaj se spuščam če kdaj zavijem tja user posted image user posted image

clock-img

29.09.2011, 19:32

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: amorcek

hy....
kaj pa če jo sama narediš?
jaz recimo jo rada spečem. je dobra sam mal čudn zgleda:D ZA V TEMI POJEST JE SUPR:puser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Trenutno nimam pečice, taako da ne bo šlo, kupljen biskvit pa mi ni dober :)

clock-img

29.09.2011, 19:53

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

Kaj pa Viki v Trnovem? Povprašaj še tam.

clock-img

29.09.2011, 21:20

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

IZVIRNO SPOROČILO: Lianna

http://www.slascicarna-viki.si/ majo baje ful dobre, ja.

clock-img

29.09.2011, 21:49

clock-img

Anonimen

Dobila tuki na našem koncu ... HVALA VSEM

clock-img

29.09.2011, 21:51

clock-img

aknela123

pencil-img

670

sama spečeš? poišči pod vege torta na stricu googlu, gor narediš lep čokoladni obliv, okrasiš z lešniki ali s čimerkoli že, pa pride lepa, dobra in poceni. user posted image

clock-img

30.09.2011, 15:01

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

no, ko sva midva šla tja, je bila tudi okusnost na nivoju postrežbe, če se razumevauser posted image . sem si rekla, da za tole jih pa res ne bom več prosilauser posted image .

kaj pa je bilo narobe s postrežbo? tok da vem v kaj se spuščam če kdaj zavijem tja user posted image user posted image

Ma ful so neprijazni. Pri takih me vedno odbije, tako da še tako dobra torta ali kakšna druga zadeva, me odbije, če čutiš, da nisi dobrošel. Oz. je dobrodošel samo tvoj .... Mastercard (bi rekla Frodo). Matr, ta mi je res dobra. Frodo, upam, da me ne boš jagala zaradi avtorskih pravic.user posted image

Zara, primerno drago torto dobiš za primeren denar.user posted image Zame je to več kot 3, 4€ po kosu.

F. Lainšček

clock-img

30.09.2011, 23:05

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: Lianna

http://www.slascicarna-viki.si/ majo baje ful dobre, ja.

Preverjeno, imajo odličneuser posted image   No pa Kresnička ima tudi fine torte, čeprav odkar je ni več pri nas v Kosezah jo bolj redko jem. Samo oni mislim, da nimajo nekih posebnih, brez mleka...itd.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni