writing-img

TOYS RUS kartica

clock-img

26.03.2005, 17:59

clock-img

india

pencil-img

5342

Tiste,ki ste redne obiskovalke v Toysu verjetno veste, v čem je finta te njihove kartice za zvezdice....ko sem bila zadnjič gori, sem zaseldila, da lahko ob izpolnjenih pogojih imetniki te kartice kupijo določene artikle za 50% nižjo ceno. Zanima pa me, ker nikjer nisem zasledila, kakšni so ti pogoji??? A je to letni zbir vseh nakupov, ali je to določena višina nakupov????Kdaj se obračunava in kako???
Prosim za informacije vse,ki to veste!
Hvala!:rozica::rozica::rozica:

clock-img

26.03.2005, 20:26

clock-img

tinka-pepa

pencil-img

520

zdravo

kartico dobiš kar v sami trgovini oz. ti jo kasneje pošlejo domov. imaš vedno, vsak mesec se spreminja, 6 izdelkov ki jih lahko kupiš ceneje za določene procente( to lahko vidiš tudi na njihovi strani
http://www.toysrus.at/index.php?mapid=50&PHPSESSID=df624929e0e51a8d69001dba85ad73d1 )
nakupi se ti vedno zbirajo in na pol leta združijo, potem dobiš bone v določeni skupni vredosti, jaz sem sedaj dobila bone v vrednosti 150€.

lp tinka

clock-img

26.03.2005, 21:28

clock-img

india

pencil-img

5342

Hvala za info, kartico sicer imam, a me je zanimalo, koliko nakupov moram naprimer narediti (oz. za koliko €), da dobim kakšen bon!
Hvala!:miska:

clock-img

27.03.2005, 08:15

clock-img

tinka-pepa

pencil-img

520

v teh 6 mesecih za najmajn 100€, potem dobiš bone v vrednosti 50€.

clock-img

27.03.2005, 08:57

clock-img

india

pencil-img

5342

UUuuuuu, se pravi, bomo spet lepo zapravljali pri Toysu, saj grem drug teden gor po gugalnico, pa še neke špilike bomo kupili, tako, da bo potem bon prišel pav za kaj drugega!

clock-img

27.03.2005, 10:35

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

ej...mi smo tudi kar dosti zapravili v Toysu;) Kartico sem dobila, ko sem bila še noseča, torej jo imam že dolgo. Pa še nismo nič bonov dobili:zmeden:

clock-img

27.03.2005, 13:56

clock-img

india

pencil-img

5342

Tinka&Pepa, kdaj in kako pa dobiš bone????
Tam, na blagajni ali ti jih pošljejo? Pa kako so obračuni?? Ko zaparviš določeno vsoto ali kako drugače???
Joj, sem radovedna:):):):):):)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem