writing-img

TRANSFER ZAMRZNJENČKOV

clock-img

27.04.2006, 19:23

clock-img

Teja K.

pencil-img

156

Pozdravljene, danes sem imela ET user posted image user posted image user posted image  (zamrznjenčkov). Imela sva jih tri in vsi trije so preživeli user posted image user posted image .
Ne znam vam opisati, kako vesela sva bila, ko sva to izvedela.
Zdaj pa najbolj mučnih 14 dni...držimo pesti, da bo user posted image user posted image  in bova imela user posted image user posted image user posted image . Kako lepo bi to bilo   user posted image

clock-img

27.04.2006, 19:43

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Iz srca ti privoščim, da bi se vama želja uresničila user posted image . Držim pesti z vas!!!

clock-img

27.04.2006, 19:45

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Tudi jaz ti želim za debel +.Eskimički so pravi mali borci zato verjamem,da bodo ostali pri tebi.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

27.04.2006, 19:55

clock-img

Andy29

pencil-img

95

Držim pesti za user posted image user posted image user posted image !

clock-img

27.04.2006, 20:18

clock-img

PBJ

pencil-img

2189

Držim pesti na rokah in na nogahuser posted image ...

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

clock-img

27.04.2006, 20:33

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Teja K. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vajine zamrznjenčke!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

27.04.2006, 20:41

clock-img

Suana

pencil-img

377

držim pesti ,da bo čez 14 dni test pozitiven......ter da bodo vajini zamzjenčki pravi borci in ostanejo pri tebi 9 mesecev.drži se......

lp suzanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

upanje je življenju naklonjeno in vedno obeta, da bodo naše sanje postale resnične...

clock-img

28.04.2006, 10:00

clock-img

naja78

pencil-img

2169

držim pesti,čuvaj se.user posted image user posted image user posted image in user posted image -za mešano pupulacijouser posted image

clock-img

28.04.2006, 17:27

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

Srečno!
Če so vsi preživeli odmrzovanje, se bo pa ja še kakšen prijel.

clock-img

28.04.2006, 20:33

clock-img

Teja K.

pencil-img

156

Hvala za spodbudne besede.....zlata vredne ste. Verjemite!
Tudi jaz mislim, da so eskimčki pravi borci, če so vsi user posted image user posted image user posted image  preživeli odmrzovanje, bodo tudi pri meni ostali naslednjih 9 mesecev.

clock-img

29.04.2006, 11:58

clock-img

Špelka

pencil-img

1485

ooo, draga Teja, super!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa ti držim močne user posted image da bo vsaj eden ostal pri vama za vedno!!!!!

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

clock-img

30.04.2006, 17:03

clock-img

*Karmen*

pencil-img

586

Ja, Teja, a ti misliš pa kar vsak mesec ležat na tisti ginekološki mizi, al kaj? A ti je všeč? A ima dormeo vzmetnico? Oprosti, mal heca. Sreča, da imaš zamrznjenčke in da si tako hitro prišla do drugega postopka. A zdaj moraš pa spet prestajat tistih mučnih 14 dni? Joj, ne bi verjela kako hudi so ti dnevi, če jih tudi sama ne bi že preživela. Teja, iz srca ti želim, da bi svoj drugi postopek končala šele v začetku drugega leta in sicer v porodni sobi. Držimo pesti zate, punca!!! user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

30.04.2006, 18:57

clock-img

Teja K.

pencil-img

156

Karmen, kaj naj rečem? lepo je ležati na postelji in imeti Et posebno, če je to tako hitro. To pa zato,ker sva ta 1.ICSi šla samoplačniško in tako pridejo zamrznjenčki takoj v naslednjem ciklusu.
Ne bi me motila biti vsak dan v ordinaciji in na postelji, če bi bil potem en velik +. Zdaj pa skoraj že verjamem, da bo najinim user posted image user posted image user posted image  uspelo zmagati v tem boju in potem bomo drugo leto januarja bolj številčna družina-prostora je obilo in bi bilo čudovito imeti otroško sobico.

clock-img

30.04.2006, 21:43

clock-img

koala

pencil-img

5539

Teja držim pestke, za tvoje pingvinčke, ki pa so že dokazali da soborci, na koncu 14 dni pa ti želim en vellllllliiik +++++++++++++

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

30.04.2006, 21:46

clock-img

Anonimen

Če so pa user posted image user posted image user posted image  v igri, bom pa še jaz držala pesti. user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem