writing-img

TRD TREBUH,ŠPIKANJE

clock-img

24.10.2005, 14:11

clock-img

draganav

pencil-img

147

Lep pozdrav bodoče mamice.Jaz imam do roka še 2 dniuser posted image user posted image user posted image  danes me že cel dan zelo špika tam spodaj ne skoz ampak vsake toliko zašpika pa tudi trebuh rata na momente trd kot kamen.Ni nobenega zaporedja ampak ali so to priprave na popadke??user posted image  Občasno me prime tudi v križu kot nekakšen val.Ali moja štručka prihaja??user posted image user posted image  Strah??user posted image

TAKO LEPO JE BITI MAMA

clock-img

24.10.2005, 14:21

clock-img

jazz

pencil-img

1014

Če te res vsake toliko zbada tudi v križu, je možno da se je začelo! Držim pesti da se bo stopnjevalo v lahek porod! Po moje se boste kmalu cartali!!!!user posted image user posted image

Lep pozdrav! K

clock-img

24.10.2005, 14:30

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

draganav, najbrž se ti res pripravlja!!!! jaz sploh nisem imela tistih rednih popdakov do samega konca, pa sem rodila zelo hitro. držim pesti za lahek porod!!

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

24.10.2005, 14:44

clock-img

draganav

pencil-img

147

Ja kako si pa vedela,da je čas,da greš??

TAKO LEPO JE BITI MAMA

clock-img

24.10.2005, 14:44

clock-img

anja26

pencil-img

17

ja, ja, ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to bo to....držim pesti ....pa čestitke!!!

clock-img

24.10.2005, 14:49

clock-img

draganav

pencil-img

147

Mogoče sem tečna ampak,če se to ne dogaja po nekem zaporedju kako bom pa vedela kdaj iti???user posted image user posted image

TAKO LEPO JE BITI MAMA

clock-img

24.10.2005, 15:13

clock-img

Anonimen

Tudi meni se zdi, da imaš popadke. Svetujem ti, da si čim prej pripraviš torbo, če je še nimaš, ker mislim, da bo šlo zdaj hitro.user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.10.2005, 15:17

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

draganav, meni se je celi dan nekaj čudnega dogajalo, ponoči mi je pa voda odtekla. ni bilo dvoma, da je treba it.

ne skrbi, boš zagotovo vedela, ko bo čas za v porodnišnico. samo opazuj se, da mali brca (oz se premika - zdaj najbrž ne more več kaj dosti brcati). pa božaj trebušček in nič se bati.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

24.10.2005, 15:19

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

aja, pa še to: če ti trebuh dosti otrdeva lahko pokličeš svojega G ali v porodnišnico, najbrž ti bodo naredili CTG in takoj videli, ali se kaj dogajauser posted image

clock-img

24.10.2005, 15:40

clock-img

Anonimen

Nam so v šoli rekli, da ko se popadki 1 uro na 5 minut naj gremo v porodnišnico. Tiste, ki rodijo drugič ali več naj grejo prej, pa tudi če imaš več kot pol ure do porodnišnice.

clock-img

24.10.2005, 16:49

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Jaz do zadnjega dne nisem imela nobenih lažnih popadkov in sem se tudi sama najbolj bala, da ne bi vedela, kdaj moram iti. Počakaj, da bodo redni (na 10-5 minut), če pa te bo preveč bolelo ali kaj skrbelo, pa pokliči v porodnišnico ali pojdi tja (tako tudi, če ti odteče voda).
Čim lažji porod in vse lepo!!! user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem