writing-img

TRETJI CARSKI REZ

clock-img

06.04.2006, 11:50

clock-img

Anonimen

Ali ima katera od mamic izkušnjo s tretjim carskim rezom? Sama sem namreč rodila 2x, obakrat s carskim rezom. Želimo si še enega otrokauser posted image , zato me zanimajo vaše osebne izkušnje. Meni različni ginekologi različno svetujejo. Hvala.

clock-img

06.04.2006, 11:56

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

To pa tudi mene zanima; predvsem ali te režejo po istem rezu kot prej 2x ali ne. Nekje sem zasledila, da ti tretjič naredijo navpični rez.

Drugače pa meni moja gin ni odsvetovala 3. nosečnosti, rekla je le, da bo (če bo) v tretje sigurno naročen CR.

clock-img

06.04.2006, 12:01

clock-img

lory05

pencil-img

283

Zakaj komaj tretjič? Meni so navpični rez naredili že prvič.
To je odvisno od razloga, zakaj ti delajo carski rez. Ne delajo vsem iz istega razloga, zato enim navpično enim vodoravno, ne zaradi števila.

clock-img

06.04.2006, 12:29

clock-img

tajči84_

pencil-img

165

Pozdravljene.

Imam sestrično ki je 3 x imela carski rez. Za dva user posted image  so ji počez rezali. Za tretjega pa so ji navpično. Sicer pravijo, do tri porode ni panike za CR...Četrtega pa več ne priporočajo....

Sama pa se je počutila dobro po vsakem cr...poleg malenkost bolečin...in švohosti...

clock-img

06.04.2006, 12:42

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

Po dveh cr smo se odločili še za enegauser posted image  Vedela sem, da mi tudi tokrat sledi cr. Vse tri so mi delali na istem mestu in moram priznati, da mi to ni pustilo nobenih posledic, vsaj ne do sedaj. Razlika pri vseh treh pa je bila le v tem, da sta bila prva dva narejena na dan, ko se je začelo s popadki, oziroma mi je odtekla voda, tretjega pa sem imela že v naprej datumsko določenega

clock-img

06.04.2006, 13:02

clock-img

LUNA06

pencil-img

1662

Ojla!
Tudi moja sorodnica je imela 3x carski rez, se mi zdi da so ji rezali zmeraj na istem mestu.Vem pa, da nikoli ni imela problemov z oz. po porodu.user posted image

Pozdravček!

clock-img

06.04.2006, 16:07

clock-img

gamini

pencil-img

823

3x carski, 3x po istem (navpičnem) rezu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem