writing-img

TRGOVINA H.M

clock-img

08.10.2005, 16:11

clock-img

krompircek

pencil-img

212

mene pa zanima če se splača v trgovino H.M v Maribor po otroške stvari predvsem oblačila SVETUJTE

clock-img

08.10.2005, 16:24

clock-img

mammy26

pencil-img

634

brat ravno prihaja od tam in pravi, da za otroke imajo lepe stvari. Sama pa se z možem odpravljava po 20-tem, ko dobijo novo robo.

clock-img

08.10.2005, 16:35

clock-img

Alina

pencil-img

297

Hojla!

Mammy26 kako veš, da dobijo po 20 - tem novo robo? Jaz sem imela namen se zapeljati v Maribor v torek. No če je tako bom pa še malo počakala. Ali veš katere dneve polnijo police?

Hvala za informacije.

Lp, Alina

clock-img

08.10.2005, 16:58

clock-img

jazz

pencil-img

1014

Mi tudi gremo v soboto, pa upam, da ne bojo prazne police!!!!

clock-img

08.10.2005, 20:10

clock-img

mammy26

pencil-img

634

povedala mi je kolegica ki ima v HM že skoraj svojo "inventarno številko", da se je pogovarjala, da dobijo novo robo tako v Avstiji kot pri nas 20. vsakega meseca. Tako tudi ona vedno hodi v tem času in do sedaj še ni bila razočarana. Potem bo že držalo.

clock-img

08.10.2005, 22:45

clock-img

Pinja

pencil-img

354

Hja, za Maribor sicer ne vem, ampak v Lj. dobivajo robo enkrat tedensko (ne vem točno, torek ali četrtek). Sigurno tudi v Mb dobivajo robo pogosteje kot enkrat na mesec user posted image  , se vam ne zdi?

clock-img

08.10.2005, 23:11

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

jaz že 1 teden čakam in klicarim za kombinezon, ker sem narobe kupla in je treba zamenjat...ker tam ne morš nič vnaprej rezervirat, ne morjo naročit dobaviteljo določenega artikla, noben te nima časa domov poklicat, kaj šele dat na stran, ko stvar dobijo - so mi dali napotek, da naj jaz tja kličem vsak dan, ker ne vejo kaj kdaj in koliko dobijo --> roba pa prihaja VSAK DAN! in pač...vsak dan kličem in upam da dobijo še pred snegom...mater so se mi zamerli, kaj takšnega se v emporiumu, zari, bc, aladinu..v glavnem nikjer drugje po mojih izkušnjah ne more zgodit user posted image

yeah, thats me ;)

clock-img

09.10.2005, 20:08

clock-img

Lana_s

pencil-img

1092

Jaz sem že kar nekaj stvari tam kupila in sem zelo zadovoljna. Imajo lepa, moderna, kakovostna in cenovno ugodna oblačilauser posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

clock-img

10.10.2005, 17:57

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Njihova oblačilca so kakovostna, jaz tam kupujem samo pižamice. Imajo pa zelo veliki številke.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem