writing-img

TRGOVINA Z RABLJENO OPREMO NA OBALI

clock-img

10.03.2005, 16:55

clock-img

samy

pencil-img

11

Punce, slišala sem, da je nekje na obali trgovina z rabljeno otroško opremo. Morda katera od vas ve kaj več o tem?:zmeden2:

clock-img

11.03.2005, 09:34

clock-img

samy

pencil-img

11

:bravo:Hvala punce, ze danes grem v izvidnico. Ima mogoče katera ze kaksen vtis o tej trgovini?

LP Samy

clock-img

11.03.2005, 17:44

clock-img

inara

pencil-img

135

Pozdravljena,
zanima me, če si obiskala trgovino in kaj imajo kej:

- več nove ali rabljene "robe"
- imajo kako rabljeno previjalno mizo?
- kako kaj cene?
- se splača it pogledat?

Piši prosim

Inara in njen:duda:

clock-img

11.03.2005, 21:59

clock-img

lin

pencil-img

2504

Jaz sem bila v Ajatutaji nekaj cajta nazaj s prijateljico katera je kupovala rabljen stolček za hranjenje.
Meli so dosti zelo lepo ohranjenih stvari,tudi oblekice imajo pa nekatere so še čisto nove z etiketami.
Se splača it pogledat.
Če ne, vam lahko dam tel pa pokličte pa prašte če imajo to kar vam rabi na zalogi,če nimajo pustiš svoj tel in ko dobijo te pokličejo.
tel. 05/628-18-20
mobi: 041/925-330

clock-img

12.03.2005, 09:23

clock-img

samy

pencil-img

11

Ojla Inara.

Vceraj sem res sla v to Ajatutaja. Moram reci, da sem navdusena. Lastnica je ravno ven dajala pomladne-rabljene stvari. Pa sploh ne izgledajo rabljene! Res so na nekaterih tudi se original etikete. Od opreme ima trenutno predvsem vozičke in lupinice. Najde pa se vsega od neobutih cicibank pa do pumpic Avent. Nosečniških oblačil je malo morje (hlače od 5.000 do 6.000)
Kar se tiče novih oblačil, pa jih kar nekaj in vse v zelo živih pisanih barvah. Opazila sem tudi nove modrčke za dojenje po 4.990 in celo plenice od Kris-a.
Moram reči da je kar zanimivo, pa tudi lastnica je prijazna.

Vredno ogleda!:sloncek:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem