writing-img

TUDI MI SMO BOLANI

clock-img

14.02.2005, 13:23

clock-img

TARA in MAJ

pencil-img

2287

Naš:duda:je zbolel ima virus dihal in revček prav težko diha temperature k sreči nima je pa na meji,da ni treba v bolnišnico(sm dobila kr vročino ko je omenila DR.bolničnico)sedaj bova hodila na inhalacije vsak dan dokler bo potrebno,zvečer pa se morava še enkrat pridet pokazat.Upam da se bo naš sonček hitro pozdravil,saj se mi tako smili ko ga gledam kako grdo kašlja pa še danes na valentinovo je leto dni ko smo ga prinesli s porodnišnice(bilo je moje najlepše valentinovo)
lp pa merkajte svoje:angel:

clock-img

14.02.2005, 13:25

clock-img

tjaga

pencil-img

1955

Ojoj Maj, upam, da se čimprej pozdraviš in da se kmalu spet vidimo. Zate :angel::angel::angel: , za mamico pa :rozica::rozica::rozica: .

Tjaša
:metulj::metulj::metulj:

clock-img

14.02.2005, 13:36

clock-img

puri

pencil-img

2171

Bogi revček:(,....upam, da bo kmal bolš!!!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

clock-img

14.02.2005, 13:56

clock-img

total

pencil-img

4453

Čim prej se pozdravite:bravo::angel:

clock-img

14.02.2005, 13:59

clock-img

kimi

pencil-img

3836

tara9 kar brez skrbi jaz sem šla čez isto pred 1 tednom. Inhalacije super pomagajo midva sva bila 2krat na dan 2 dni potem je bilo že bolje. Preden ga priklučijo na inhalator pogledajo če je potrebno v bolnišnico in če ni tako hudo dajo le inhalacije. Tako da bodi brez skrbi moj je vedno zaspal na inhalacijah-mu je tako lepo noska odprlo.

clock-img

14.02.2005, 14:15

clock-img

lidia

pencil-img

501

jaz pa samo upam, da bo moj sonček dovolj močan proti virusu, ki sem mu jaz podlegla, po nekajdnevnem ležanju sem prišla k sebi in tudi vročina je padla. Zaenkrat ima včasih malo zamašen nosek, kiha in parkrat na dan zakašlja. Me pa veseli, da v primeru, da zboli, ni nujno, da bi moral v bolnišnico. Ga pa ves čas neprekinjeno dojim, tak da dobiva neke vrste protitelesa od mene, mogoče pa le kaj pomaga.

Tara, držim pesti, da se tvoj sonček čimprej pozdravi!

clock-img

14.02.2005, 14:32

clock-img

African queen

pencil-img

1430

Bogi revček....držim pestke,da se kmalu pozdravite!!:rozica::rozica::rozica:

clock-img

14.02.2005, 14:54

clock-img

lin

pencil-img

2504

Dej mu ljubčka v mojem in od Lin imenu pa naj se čimprej pozdravi!

clock-img

14.02.2005, 15:27

clock-img

jaz99

pencil-img

463

Če misliš ,da mu bo pomagal Anitin poljub ti kr povej.Moja Anita rada ljubčka tako fejst fante. Samo tolk mora bit đentelmen da ni jo ne ukuž.

Želim vam,da se čim prej pozdravite ,ti tara9 pa seveda naspiš in spočiješ
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

clock-img

14.02.2005, 15:51

clock-img

dory

pencil-img

8852

Joj bogi misko...posiljam mu enega velizga lupcka,da se kmal pozdravi..soimenjak :duda: mu prav tako zeli cimprejsnje okrevanje :)

clock-img

14.02.2005, 15:57

clock-img

Tiki

pencil-img

625

Držimo pesti, da se bo :duda: hitro pozdravil.

Lep pozdravček,
Tiki in :duda::duda:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem