writing-img

TUNA IZ KONZERVE

clock-img

01.07.2006, 22:51

clock-img

Talči

pencil-img

446

Lahko dam? Kdaj ste dale ve?
Stari bomo 11m.
Bi mu naredila testenine s tuno in kislo smetano, pa nisem najbolj ziher...

9.8.2005 sem prvič dobila najlepše ime na svetu: MAMA. Tako me kliče Žiga.
31.3.2010 sem drugič dobila najlepše ime na svetu: MAMA. Tako me bo klicala LIna.

clock-img

01.07.2006, 22:58

clock-img

LORELAJ

pencil-img

85

Ola, moja je stara 7 mesecev in en teden pa je včeraj že jedla ribo pa krompir. Jaz glede tega ne kompliciram, gledam samo da ji ne dam tistih stvari, ki so nevarne za alergijo, drugo pa vse.

clock-img

01.07.2006, 23:05

clock-img

Anonimen

...ne vem, raje daj svežo ribo, če imaš možnost.

Saj otroku ne bo nič, ampak v tunini konzervi je toliko nekih aditivov ali konzervansov ali nevemčesaže...odpri jo in pusti odprto pol dneva, boš videla, kaj se zgodi z njo. Nič kaj prijeten pogled.

clock-img

01.07.2006, 23:59

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Zakaj pa ne? Saj otrok ne bo pojedel kilogram tune, temveč samo nekaj grižljajev. Je fajn, da se otročki navajajo na čim več novih okusov. Verjetnost je večja, da bodo vse ali skoraj vse jedli in ne bodo izbirčni.

Pa dober tek.

clock-img

02.07.2006, 00:10

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz bi mu dala- saj bo itak le poskusil. Važno je, da se navadi na okus.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

02.07.2006, 08:50

clock-img

tina104

pencil-img

1639

Mič, če bi bili zraven kaki aditivi, konzervansi ipd., bi to moglo biti na embalaži označeno. Ali se motim?user posted image

Moj je star 10 mesecev, pa mu je zaenkrat še nisem dala, bom pa zdaj v kratkem.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

clock-img

02.07.2006, 09:30

clock-img

tincci

pencil-img

1430

H je stara 8m in jo je že dvakrat dobila malo (po eno žličko). Ji je všeč ful.

clock-img

02.07.2006, 09:31

clock-img

tulip

pencil-img

917

Jaz bi mu jo dala. Naš jo je poskusil, celega obroka s tuno pa še ni dobil. Še boljše pa narediš, da kupiš tuno, pakirano v steklenem kozarčku- navadno so noter lepši kosi, pa toliko slana se mi ne zdi...user posted image

clock-img

02.07.2006, 11:31

clock-img

Anonimen

Sveža riba ni dovoljena do enega leta starosti, če ima otrok atopični dermatitis. In ker ga vidva imata, mu jaz raje tudi tunine ne bi dala, čeprav verjetno ne šteje tu zraven. Kaj pa vem? Naš je še ni jedel, pa je star 17 mesecev, samo je pri nas načeloma nihče ne je.user posted image

clock-img

02.07.2006, 11:46

clock-img

Anonimen

Kaj je noter, pojma nima, sem čisti antitalent za kemijo user posted image

Ampak kar tako, brez vsega, tuna v konzervi ne bi zdržala 5 let....ne vem, tudi če nič piše, mi ni logično, da "brez vsega" lahko počaka toliko časa.

Saj če jo poje zdrav otrok, od ene konzerve ne bo zbolel.
Sama pa raje izberem bolj zdravo možnost, če to izbiro imam.

clock-img

02.07.2006, 17:20

clock-img

NRMM

pencil-img

2620

Mi smo že probali ribo pred kakšnimi 14 dnevi in krompir, pa je zmazala, ko da rečeš keks. Sem pa ravno danes študirala, da bom poizkusila tudi tuno iz konzerve s testeninami. Tune bo samo za okus, da se navadi na nov okus. Imamo pa srečo, da zaenkrat ni nobene alergije user posted image , ker uvajam že res vse, kar jemo mi, no beljaka še pa res ne.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

clock-img

03.07.2006, 11:43

clock-img

Anonimen

Naš jo zelo rad je,že od nekdaj,kar tako s kruhom.
Tudi sveže ribe vsebujejo vse sorta snovi.Živijo v morju,ki ni preveč čisto.
Pa v zraku je en kup strupov,dihat pa moramo kajne?user posted image

clock-img

03.07.2006, 12:41

clock-img

Aja32

pencil-img

1649

Jaz sem mu ravno danes prvič pripravila široke rezance s tuno in smetano... Pojedel je ves krožnik in izgleda, da mu je okus všeč. user posted image Zdaj pa čakam, če bo kakšna reakcija. Ampak mislim, da bo vse v redu, ker zaenkrat ni imel na nobeno hrano alergijo. Itak je pa najin otrok ješč in zaenkrat nimamo problema z novimi okusi.
Aja, jutri bomo stari 9 mesecev.

LP A + user posted image

< Sporočilo je popravil Aja32 -- 3.7.2006 12:42:30 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem