cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Tabla za risanje

clock-img

24.09.2009, 09:29

clock-img

picola1

pencil-img

2009

Mene pa zanima, kje bi lahko kupila (malo večjo) tablo, na katero lahko rišeš s kredami, na drugi strani pa s flomastri, zraven pa ima še magnetke.
V BC v Nm imajo samo eno ali drugo, oziroma dve stvari naenkrat, ne pa vse troje.
A v bistvu to sploh obstaja?

Hvala.user posted image

clock-img

24.09.2009, 09:51

clock-img

živa

pencil-img

2366

V Ikei. Pri nas je blazno popularna user posted image . Ampak je brez magnetkov. Ima pa na eni strani za krede, na drugi za flomastre, pa še rolo papirja lahko daš spodaj in ga potem potegneš čez tablo in rišeš na papir.

< Sporočilo je popravil živa -- 24.9.2009 9:53:01 >

clock-img

24.09.2009, 09:56

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Seveda obstaja. V Ikei jih imajo, v Hoferju so občasno, pa tudi v otroških trgovinah sem jih že videla. 

clock-img

24.09.2009, 09:59

clock-img

kasso

pencil-img

4503

pred dvemi letii so jo imeli v pikapolonici (jo ima sin)

clock-img

24.09.2009, 10:30

clock-img

picola1

pencil-img

2009

o, ful hvala lepa!!!

clock-img

24.09.2009, 10:34

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Takole imamo mi user posted image Je luštna, ok, kvalitetna, da prenese ogromno risanja-pisanja, samo eno napako ima: ta tretja (zadnja) noga je v spoju (zgoraj, kjer se vse drži skupaj) izredno "švoh", ker začne razpadat, ko tablo nekajkrat zložiš... user posted image Potem je vse na "cigu-migu", mi smo ojačali spoj kar s ta debelim selotejpom.

clock-img

24.09.2009, 11:31

clock-img

noranate

pencil-img

2143

Mi smo jo naročili pri Neckermannu in se obesi na steno. Super stvaruser posted image

clock-img

24.09.2009, 12:02

clock-img

kasso

pencil-img

4503

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Takole imamo mi user posted image Je luštna, ok, kvalitetna, da prenese ogromno risanja-pisanja, samo eno napako ima: ta tretja (zadnja) noga je v spoju (zgoraj, kjer se vse drži skupaj) izredno "švoh", ker začne razpadat, ko tablo nekajkrat zložiš... user posted image Potem je vse na "cigu-migu", mi smo ojačali spoj kar s ta debelim selotejpom.

mi imamo pa ta leseno in je kar stabilnauser posted image

clock-img

24.09.2009, 12:05

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

mi imamo pa ta leseno in je kar stabilnauser posted image

Meni je tudi lesena bolj všeč user posted image Samo to je izbrala in kupila tašča - pred 6. leti za veliko piko.

clock-img

28.09.2009, 16:03

clock-img

A.N.J.A.

pencil-img

88

Mi imamo tako :
http://www.step2.si/dvostranskatabla758100.htm
Zelooo zadovoljni.
Edino je žal pri nas že zanimanje upadlo, tko da če te zanima, vam jo prodam - na ZS :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem