writing-img

Tablete Pregnium

clock-img

02.04.2009, 15:15

clock-img

memole80

pencil-img

480

Zadnjič sem zasledila reklamo za tablete Pregnium. Vsebujejo folno kislino, jod, magnezij in DHA. Zanima me, če jih je katera že jemala in kako je bila z njimi zadovoljna?!

clock-img

02.04.2009, 15:18

clock-img

memole80

pencil-img

480

IZVIRNO SPOROČILO: memole80

Zadnjič sem zasledila reklamo za tablete Pregnium. Vsebujejo folno kislino, jod, magnezij in DHA. Zanima me, če jih je katera že jemala in kako je bila z njimi zadovoljna?!

Če vas zanima kaj več o teh tabletah, imate tukaj link : http://www.bitax.si/katalog/nosecnice/pregnium.html

clock-img

15.07.2009, 09:41

clock-img

maja_baby

pencil-img

1

Pozdravljene, upam, da nisem prepozna z odg... Jemljem Pregnium že skoraj 3 mesece in lahko potrdim, da je super. Nobenih stranskih pojavov ipd. Pri 1.nosečnosti sem jemala Elevit, a se kljub veliki reklami nisem počutila najbolje. Ne vem, ali je to povezano... Je pa res, da Pregnium težko dobim, saj farmacevti svarijo pred nalaganjem joda (ki ga vsebuje). Ginekolog je izdelek pohvalil, tako da bom ostala pri njem. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem