writing-img

Tablete pred odstranitvijo pregrade?

clock-img

30.01.2008, 11:06

clock-img

kimmii

pencil-img

132

Mene pa nekaj zanima. Glede na to, da so meni tudi našli 1,5 cm pregrado, moram seveda na operacijo.
Imam  jo konec februarja, pa mi niso nič rekli, da moram jesti kakšne tablete, ve pa večinoma opisujete, da ste jih morale jesti.
katera ve kaj več o tem?
hvala.

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 31.1.2008 11:42:44 >

clock-img

30.01.2008, 12:12

clock-img

bayb77

pencil-img

97

Tablete so za to, da imaš tanko sluznico v maternici, ker potem lažje vidijo pregrado in tudi manj krvaviš po op. če je sluznica tanka. Če greš na op. kmalu po koncu M. boš imela še vedno tanko sluznico, če boš pa naprej od ovulacije pa ti predladam da pokličeš G. in poveš, včasih tabletke POZABIJO dat.
Mene so že op. sem imela 0,5 cm pregrado, nč tazga res ne, nič ne boli, sam te tablete sem pa mogla jest, pa še slabo mi je bilo po njihuser posted image

clock-img

30.01.2008, 12:15

clock-img

kimmii

pencil-img

132

Ja, hvala za tolažbo.
jaz grem na to operacijo takoj po menstruaciji, tako da mi mogoče pa zaradi tega ni rekel nič za tablete.

clock-img

30.01.2008, 12:28

clock-img

bayb77

pencil-img

97

Ja pol je pa sigurno to to! Bodi vesela da se ti je datumsko tako izšlo, manj kemije v telo bolje je. Ne boj se, jst sem ful zajc pa sem tole z lahkoto prenesla, itak te pa v bolnici nonstop drogirajo(uspavalne, pomirjevalne, proti bolečinam tablete) tko da sploh ne boš vedla, da so ti kaj delal.user posted image
Si bila že kdajuser posted image ?

clock-img

30.01.2008, 13:41

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Jaz bi šla raje do svoje G in ji povedala ter jo vprašala kako in kaj. Res jih pozabijo dat in to ni redkost. Je res fino da jih jemlješ, pa čeprav niso okusne, vendar je verjetnost za uspešnejšo operacijo večja.

lp

clock-img

30.01.2008, 15:04

clock-img

kimmii

pencil-img

132

Ne na žalost še nisem bila user posted image , si pa tako zelo želim bit in res upam, da je tudi ta pregrada kriva da nisem še, pa da ko jo dam stran da potem pa bom user posted image .

clock-img

30.01.2008, 15:23

clock-img

YULIAH

pencil-img

363

Kimmii!
Jaz sem bila novembra na odstranitvi pregrade, tabletke FEMODEN, pa sem začela jesti že v septembru.
Res je da ti tabletke tanjšanjo sluznico, imaš tudi ciklus bolj urejen. Jaz sem namreč imela zelo neredne M, dolge cikluse, pa za **** boleče M.Skoraj pri vsaki M sem morala ostati doma, ker sem bruhala od bolečin, od op.dalje imam malo bolje, mi ni več slabo, tako da tisti dan preživim...
Srečno...

clock-img

30.01.2008, 17:32

clock-img

buča

pencil-img

825

sem ravno teden po opp..in nisem jedla nobenih tabletk...če mi jih je pa pozabila dat,pa ne vem...mene so normalno operiral,našli 1.5 cm veliko pregrado

clock-img

30.01.2008, 17:34

clock-img

lindy

pencil-img

937

Tud jest nisem dobila nobenih tablet, sem bila operirana takoj po menstruaciji!

Moja mala Manca je moja največja sreča!

clock-img

31.01.2008, 10:01

clock-img

...Martina...

pencil-img

381

Ma kdo razume več kaj... jaz juh že pijem in operacijo imam šele 18.2. Upam da mi ne bo slabo, daj jem vsaki dan po 6 tablet.
Ma n ti ja niso kej zarili...user posted image

clock-img

31.01.2008, 10:03

clock-img

...Martina...

pencil-img

381

lindi po kolkih menstruacijah si zanosila po operacija?

clock-img

31.01.2008, 11:50

clock-img

kimmii

pencil-img

132

Ja tudi mene zanima koliko po operaciji ste zanosile.
Pa zanima me, če vam je ta pregrada delala probleme da niste mogle zanositi.........

kje pa ste bile na operaciji?

clock-img

31.01.2008, 12:25

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Načeloma ne dajo tablet, če ni potrebe, jaz sem imela eno histero brez KT prej, pred drugo pa sem morala jemat KT, da so res celo pregrado odstranili. Zanosila sem takoj drugi ciklus po drugi histero. 

clock-img

31.01.2008, 17:30

clock-img

YULIAH

pencil-img

363

Kimmi!
Jaz sem bila na op v Mariboru, tam se tudi zdravim za neplodnost.

clock-img

31.01.2008, 20:14

clock-img

Anonimen

Emamir, so ti kontracepcijske kej zmešale ciklus ali se ti je potem ciklus po operaciji hitro uredil?

clock-img

01.02.2008, 11:50

clock-img

emaa

pencil-img

7450

urskaj prvo M sem dobila normalno, druge pa ni bilo. Mi pa načeloma tablete ne zmešajo dolžine ciklusa, mi ga prej uredijo. zdaj po porodu pa itak ne vem, so se mi pa hormoni zmešali, tako da pri tabletah vsaj vem pri čem sem. 

clock-img

01.02.2008, 19:16

clock-img

Anonimen

Hvala. Zanimalo me je zato, ker jaz sem imela preden sem zanosila urejene, zdaj po abraziji sem M dobila na 35 dan, ponavadi imam M na 23-33 dni. Ker me čaka histeroskopija jem KT, ko jih bom  nehala, pa me skrbi, da bi se mi ciklusi zmešali, ker bi rada čimprej zanosila.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem