writing-img

Tablete za redno M

clock-img

09.09.2008, 11:32

clock-img

srecna_zvezda

pencil-img

463

Pozdravljene!

Veliko casa je minilo odkar sem nazadnje sprasevala oz.sodelovala...danes pa je zame nov zacetek in me nekaj zanima... katere so tiste tabl. ki jih G predpise, ce imas neredno M? S partnerjem zeliva otrocka, pri nerednih M pa je malo tezje uspeti. Ciklus imam na 29dni, vcasih a spet na vec. Skoraj nemogoce jo je predvideti, O namrec. Zaradi narave dela mojega dragega pa tudi ni mogoce kar naprej telovadit..:)

No pomagajte, mi prosim ce katera ve.
lp

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 9.9.2008 15:50:14 >

clock-img

09.09.2008, 11:49

clock-img

tanja040

pencil-img

123

klomifen je za spodbujanje ovulacije, to ti predpiše G

clock-img

09.09.2008, 12:19

clock-img

Anonimen

Za ureditev ciklusa se predpiše Dabroston. Jemlje se pa potem od 16-26 dne ciklusa, 2 tableti/dan.

clock-img

09.09.2008, 13:11

clock-img

rakica26

pencil-img

69

Jaz sem za ureditev cikla tudi dobila tablete Dabraston. Sem pa menstruacijo dobila že 6 dan jemanja tablet.
In ker je krvavitev močna sem prenehala z nadaljevanjem in bom spet vzela 16 dan od prvega dne te menstruacije.
A mislite, da mam lahko sedaj normalno spolne odnose brez metode pazi, ker jem te tablete?

Lp

clock-img

09.09.2008, 13:14

clock-img

girly

pencil-img

951

Rakica, Dabroston niso kontracepcijske tabletke. Če hočeš zanosit, seveda imej odnose brez zaščite, če pa nočeš pa uporabi zaščito.

Srečno!

Kris je najin sonček :)

clock-img

09.09.2008, 13:34

clock-img

rakica26

pencil-img

69

Ja seveda si želim zanosit, sam ker prvič to jem ne vem če to kaj vpliva na plod. Ker recimo, da zanosim in 16 dan začnem to jemati, bi bilo lahko kaj narobe ali ne? Tega me je strah.

Lp

clock-img

09.09.2008, 13:48

clock-img

biba77

pencil-img

3943

Dabroston ne skodi plodu.
Vpliva na maternicno steno (sluznico), ne pa tudi na ovulacije. Je le za "redne krvavitve". Redni spolni odnosi (na 2 dni), pa bo.user posted image
Razen, ce so se druge tezave, ki pa jih, seveda, mora lececi G potrdit.

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

clock-img

09.09.2008, 17:26

clock-img

taši84

pencil-img

319

js sm jedla dabroston dolgo časa ker nisem imela rednih M pa jih še vedno nimam. odločila sm se da ga ne jem več ker se samo redim in sem napihnjena. KT pa nikol nism jemala. M so redne dokler ga boš jedla ko pa boš nehala je ne boš več imela. vsaj pr men je tko. po dabrostonu sm jo zmer dobila zdj pa ga ne jem že več kot 3 mesece pa je nimam noseča pa tut nism.

**Septembra bomo trije....**

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem