writing-img

Tabletke Cilest pred posegom

clock-img

12.03.2008, 16:41

clock-img

divans1

pencil-img

2547

A mi lahko kira prosim napiše, če je jemala te tablete. Js sm jih dobila za tanjšanje sluznice, ker bom šla na odstranitev pregrade. Naročila se bom drug teden, rekli pa so mi, naj jih začnem jemat 1.dan, ko dobim menstruacijo, pa dokler ne pridem v bolnico. Je to prav?

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 12.3.2008 19:51:54 >

clock-img

12.03.2008, 17:08

clock-img

novopecena

pencil-img

840

jest sm jih jemala kr dolg časa. moraš vzeti 1.dan menstruacije pa dokler jih ne zmanjka. morm rečt da so ble men zelo ok, ker mi niso nič hormoni pobezlal pa lepo se mi je menzes stabiliziral user posted image

clock-img

12.03.2008, 17:25

clock-img

divans1

pencil-img

2547

A to pomeni, da me ne bojo prej naročil, dokler cele škatlice ne pojem? No, v roku 1 meseca bi morala dobit termin, glede na to da nimajo čakalne dobe, ne?

clock-img

12.03.2008, 18:25

clock-img

novopecena

pencil-img

840

ja če so rekli da boš dobila termin pol ga morš dobit, če pa slučajno se kaj zavleče pa magari kr sama mal pobarej user posted image

clock-img

12.03.2008, 20:43

clock-img

tane

pencil-img

1567

divans1, o tem si lahko vse prebereš na histerskopija, stediril in izkušnje, pa na odstranili so mi pregrado.

tam boš našla vse od postopka operacije, pa kako je z jemanjem teh tablet, pa kako se naroči in čakalne dobe.

sorči, ampak včasih je treba samo malo pobrskat fo forumu in vse najdeš.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem