writing-img

Taj in Lan sta končno doma

clock-img

19.12.2004, 16:57

clock-img

Taj

pencil-img

163

:bravo:, uh kako je fino biti spet doma!:bravo:

Po enem tednu porodnišnice (ljubljanske) so naju končno odpustili :kuza:(podaljšala sva zaradi zlatenice - Lan si je pač zaželel malo solarija, da bo čez praznike lepše izgledal) in razen pogleda na mojega sončka:duda: je ni lepše stvari kot po tolikih dneh upanja slišati,da je končno nastopil čas, da tudi mi2 spokava k očku v varen objem:sloncek::sloncek:.

O porodu kdaj drugič, porodnišnica je bila kar znosna:zmeden: (tudi o tem se bom še razgovorila), za zdaj le to, da smo tudi mi danes ob 14h dopolnili 1 teden:torta:, da smo čist nori drug na drugega, da ritma še nismo ujeli, da smo po začetnem zelooo zaspanem obdobju končno začeli samoiniciativno jest, da je mami zeloooo utrujena in da je ni večje sreče kot gledati v učke temu malemu najinemu lepotcu:angel:

Do naslednjič vsem skupaj en :love: pozdravček in veliko sreče, v kateri koli fazi že ste. Verjemite, se splača, čeprav vedno tako ne zgleda...

navdušena mami:love: in mali mišek pišek:kava:

clock-img

19.12.2004, 17:30

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Čestitke!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

clock-img

19.12.2004, 17:39

clock-img

Ani 2

pencil-img

202

Pozdravljena!

Lepo da ste doma, vi se le cartajte in se imejte lepo.
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Lp.Ani 31t.

clock-img

19.12.2004, 17:57

clock-img

Anonimen

Bravo! Vidva sta tudi 12.12.:bravo: Boni* je tudi rodila prejšnjo nedeljo:bravo:

clock-img

19.12.2004, 18:16

clock-img

Erika 1

pencil-img

216

OOOOOOOOO, si me spomnila kako je to prijeten občutek, ko svojemu sončku pokažeš svoj dom. Res čestitam in voščim vse NAJNAJ ob prvem tednu življenja.

clock-img

19.12.2004, 18:19

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Čestitke tudi z moje strani. Veliko veselja, zaljubljenih pogledov in smrdečih pleničk. :)-:)- Hura za pridne ritke. :bravo::bravo:

cmokec

clock-img

19.12.2004, 20:43

clock-img

Dolina

pencil-img

1030

Čestitke :bravo::bravo::bravo: in želimo, da kmalu ujamete ritem! :rozica::rozica::rozica:

clock-img

20.12.2004, 10:29

clock-img

nita

pencil-img

848

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Iskrene čestitke tudi z moje strani!!!

:rozica::love::rozica::love::rozica::love::rozica::love::rozica:

L.P. Anita

clock-img

20.12.2004, 11:10

clock-img

barby*

pencil-img

529

:sloncek:Č:sloncek:E:sloncek:S:sloncek:T:sloncek:I:sloncek:T:sloncek:K:sloncek:E:sloncek:
PA ČIM VEČ CARTANJA!!!

pa pa
barby:metulj: in :love:26t

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem