writing-img

Taka je ta

clock-img

11.10.2008, 17:25

clock-img

Anonimen

Danes je 38 dan od moje zadnje user posted image . Test sem delala v sredo popoldan, s tem da je bil negativen. Je pa res, da preko celega dne pijem tudi veliko vode. Zadnji teden sem sicer tudi zelo utrujena, kar se mi prej ni dogajalo. Imam rahle slabosti, ko mi dopoldan ne paše jesti nič. Veliko hodim na vodo (verjetno, tekočina, ki jo spijem).
Test bom delala zjutraj, vendar me vseeno zanima vaše mnenje.
Zelo si želim, da bi bil pozitiven.

clock-img

11.10.2008, 19:30

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

A sicer imaš pa zelo erdne mestruacije na recimo kakšnih 30 dni?

Velika rit je velika stvar.

clock-img

11.10.2008, 20:19

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Četudi piješ veliko vode to ne vpilava na rezultat testa, če si to mislila, da je bil urin pač preveč razredčen, da ne bi pokazalo plusa. Torej v tem ne vidim nobene povezave. ? Po moje bo najbolje narediti še en test čez par dni.

clock-img

12.10.2008, 07:09

clock-img

loveforever

pencil-img

554

Danes je 38 dan od moje zadnje user posted image . Test sem delala v sredo popoldan, s tem da je bil negativen. Je pa res, da preko celega dne pijem tudi veliko vode. Zadnji teden sem sicer tudi zelo utrujena, kar se mi prej ni dogajalo. Imam rahle slabosti, ko mi dopoldan ne paše jesti nič. Veliko hodim na vodo (verjetno, tekočina, ki jo spijem).
Test bom delala zjutraj, vendar me vseeno zanima vaše mnenje.
Zelo si želim, da bi bil pozitiven.

test popoldan vsekakor ni tako zanesljiv, meni je pokazal -, čez dva dni zjutraj pa zelooooooooo rahel plusek, in zopet čez 2 dni zjutraj močnejšega, tako da še imaš upanje. lahko da si imelas pozno ovuacijo!!! držim pesti

clock-img

12.10.2008, 10:23

clock-img

bambinca

pencil-img

954

jest se strijam z loveforever, ker pitje dejansko vpiva na rezultat, zato pa je jutranji urin najbolj zanesljiv, sploh če si zelo na začetku oz. je bila ovulacija pozno. Držim pesti!!!!!!

moje poslanstvo so moji otroci

clock-img

12.10.2008, 10:30

clock-img

*kinnie*

pencil-img

3931

IZVIRNO SPOROČILO: bambinca

jest se strijam z loveforever, ker pitje dejansko vpiva na rezultat, zato pa je jutranji urin najbolj zanesljiv, sploh če si zelo na začetku oz. je bila ovulacija pozno. Držim pesti!!!!!!

enako

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem