writing-img

Talno gretje naknadno

clock-img

04.12.2008, 21:52

clock-img

darja72

pencil-img

614

Je možno v kopalnici naknadno, brez večjih posegov urediti talno gretje. Na žalost se za to nisva odločila v času izdelave kopalnice.

Kogar ni, ga ne pogrešamo!

clock-img

05.12.2008, 08:37

clock-img

urška

pencil-img

3136

ja najbrž je možno. plošcice daš ven, pa talno spodaj. tako si jaz predstavljam. najblje pa je da kakega majstra vprašaš.

clock-img

06.12.2008, 15:52

clock-img

krtekxx

pencil-img

1814

Ojla, najbolje je dati kar tiste "električne tepihe"ker so najtanjši in ti ni treba skrbeti toliko za višino, čeprav je to najbolj potratna oblika ogrevanja. Vendar pa brez razsuvanja ploščic pa nikakor ne bo šlo.

clock-img

06.12.2008, 15:55

clock-img

marjetica23

pencil-img

877

ja, mi imamo tudi, talno gretje v kopalnici,pa sva se odločila šele takrat, ko sva že imela narjeno kopalnico.user posted image

clock-img

07.12.2008, 11:22

clock-img

janjja

pencil-img

1078

Mi smo ga že v štartu naredili v kopalnici in mi je ena iz med boljših stvari za katere smo se odločili. user posted image

Mmmmmmmm, topla kopalnicauser posted image

clock-img

08.12.2008, 08:39

clock-img

Poka

pencil-img

1696

No če ti razbijanje ploščic ni večji poseg, pol se ga da brez večjih posegov user posted image Normalno, da pride dražje, ker moraš dat pločice še enkrat položit, pa samo upaš, da prodajajo še iste, da ti ni streba cele kopalnice zamenjat. 

clock-img

10.12.2008, 15:46

clock-img

KIKI****

pencil-img

1955

Fajn je,
če se to dela preden se polaga ploščice.
Midva imava talno gretje od vsega začetka in ga tud ne menjam za nič. Če ti res ni škoda ubijat kopalnice in stroškov, potem kr naredite, vse se da. Je pa kr nekaj vrst talnega gretja. Midva imava tako da se potem okrog zalije z neko maso in je to gretje-cevi direkt pod lepilom ploščic, se pa dobi danes marsikaj.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem