writing-img

Tandil - Hofer

clock-img

16.11.2009, 15:57

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Mene pa malo zanimajo kakšne so kaj vaše izkušnje s Tandilom - gelom in praškom. Baje je dosegel pri testih ene boljših rezultatov.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

clock-img

16.11.2009, 16:32

clock-img

**Tinkara78**

pencil-img

992

Za belo perilo uporabljam Persil, za vse ostalo pa Tandil- prašek. Imam same dobre izkušnje.

Pa pri belem perilu sem en čas dodajala pecilni prašek. Jim je rok trajanja potekel pa sem jih morala porabiti user posted image user posted image

Mene pa zanimajo mnenja glede praška Tandil za belo perilo.

< Sporočilo je popravil **Tinkara78** -- 16.11.2009 16:35:42 >

clock-img

16.11.2009, 20:04

clock-img

Spark

pencil-img

1863

V enem testu se je Tandil kao najbolj obnesel. Ne vem pa kje to točno je bilo. Ga pa nisem še nikoli uporabila. 

clock-img

16.11.2009, 21:02

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Zelo dobro pere.

clock-img

16.11.2009, 21:26

clock-img

melanija

pencil-img

934

Zelo dober prašek.

clock-img

16.11.2009, 21:37

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Jaz ga uporabljam že vsaj 1 leto, pa sem izredno zadovoljna. Za belo perilo imam Tandil za belo, za vse ostalo Tandil za barvno, za črno pa uporabljam Tandil Black tekoči.
Aja, moram še povedat, da sem prej dolga leta prisegala na Ariel, dokler niso zamenjali formule s tem M-zim in sem nanj alegična. Danes ne vidim nobene razlike med Arielom in Tandilom - oziroma jo: še ni dolgo nazaj, ko mi je gospa, ki mi lika rekla, kako čisto perilo imam vedno. In kako bele so res moje bele stvari. Od takrat imam Tandil še raje user posted image .

clock-img

16.11.2009, 22:18

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Znanka, ki dela v razvoju izdelkov v Šparu in redno spremlja tudi konkurenco (laboratorijski testi, itd.) je prav nedavno povedala, da je daleč najboljši Tandil, Šparov prašek in Persil sta dobra, čisti poden pa je Ariel.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

16.11.2009, 23:12

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Hvala vsm za odgovoreuser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

clock-img

17.11.2009, 09:15

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Tudi jaz uporabljam Tandil - in sicer gel za občutljivo in gel za črno perilo. Zelo zadovoljna user posted image

clock-img

18.11.2009, 08:25

clock-img

jana81

pencil-img

7158

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Mene pa malo zanimajo kakšne so kaj vaše izkušnje s Tandilom - gelom in praškom. Baje je dosegel pri testih ene boljših rezultatov.

jst ga še nisem sprobala, ga pa moja kolegica uporablja že x let in je ful zadovoljna.. men Hofer ne potegne, sem mela 1x slabo izkušnjo tam..

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

clock-img

18.11.2009, 17:49

clock-img

robinzon

pencil-img

500

Tandil je bil eden boljših lani ali predlani, na letošnjem ocenjevanju pa ga sploh ni. Je pa v močni konkurenci na petem mestu pristal formil iz lidlna. Na prvem mestu je ariel m-zim4, na drugem persil universal pulver, tretji dasch alpina, četrti persil gold.

So pa vsi ocenjeni z oceno dobro, noben z oceno zelo dobro.

Med povprečne praške so se uvrstili:ava,tušev, merkatorjev,šparov, luna, omo, ava. Najslabše ocenjen je bil leklerkov.

Drugače se meni zdi tandil v redu, ga kar dosti uporabljam. Sama ne vidim kaj dosti razlike med pp, razen v ceni, je pa res, da nimamo več majhnih otrok.

clock-img

01.12.2009, 14:54

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Za bele cunje uporabljam strogo le zeleni Tandil iz Hoferja.Ne menjem niti za en Ariel.Tako da Tandil iz Hoferja je zelo kakovosten.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LP Mojca

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

01.12.2009, 18:59

clock-img

enea

pencil-img

2440

Eno vprašanje, jaz sem kupila tandil v prahu, nisem ga pa še probala, kakšne izkušnje imate ve, kaj je boljši prašek (prah) ali tekoči?user posted image
Sulfinija kaj ta zeleni ( ki ga omenjaš) Tandil je tekoči?user posted image

clock-img

01.12.2009, 19:35

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

IZVIRNO SPOROČILO: enea

Eno vprašanje, jaz sem kupila tandil v prahu, nisem ga pa še probala, kakšne izkušnje imate ve, kaj je boljši prašek (prah) ali tekoči?user posted image

Zeleni je v prahu z njim perem bele cunje.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

01.12.2009, 19:52

clock-img

enea

pencil-img

2440

IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

IZVIRNO SPOROČILO: enea

Zeleni je v prahu z njim perem bele cunje.

LP Mojcauser posted image

A pol sem jaz tega kupila, moram probat, samo imam še od prej enega za porabit, še za dva strojauser posted image user posted image user posted image

clock-img

02.12.2009, 16:23

clock-img

robinzon

pencil-img

500

Meni praškastega tandila voda ne pobere, oz. ga vedno nekaj ostane v prekatu. Najprej sem mislila, da je kriv pralni stroj, sem ga zamenjala (pa ne zaradi praška ;)), pa je pri novem enako. A so te še kateri dogaja ?

clock-img

02.12.2009, 18:44

clock-img

noranate

pencil-img

2143

Meni se je to pogosto dogajalo pri Arielu, sedaj pa uporabljam samo tekoče praške, tudi zaradi odtokov, ker te praškasti se čedalje slabš raztapljajo in naredijo "čepe" v odtokih, potem pa ode kopalnica, saj se razbijanje ploščic lahko začne!user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem