writing-img

Tanka sluznica maternice

clock-img

08.09.2010, 12:44

clock-img

Isabellabina

pencil-img

1624

Punce rada bi vaše mnenje

Letos je že drugi ss za menoj.Ravno se čistim od zadnjega.Bila sem na pregledu pri G in mi je povedala spet enako zgodbo kot februarja,namreč enostavno imam skoraj 3x pretanko sluznico,da bi se lahko nosečnost razvijala.Zanosim lahko ,a ker je sluznica tanka ne gre naprej v nosečnost in propade.Sedaj moram dajati 2x kri za hormon nosečnosti,da se prepričamo,da pada.Potem bom imela posvet pri G ,ki se bo posvetila sluznici,zdaj pa me zanima kaj me čaka...Je katera ,ki je imela podoben primer??

clock-img

08.09.2010, 13:21

clock-img

mausikaa

pencil-img

1822

a s Prometriumom si poskusila??

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

clock-img

08.09.2010, 13:27

clock-img

hermy1

pencil-img

1462

...pa z estrofemom?

clock-img

08.09.2010, 17:00

clock-img

pomlad10

pencil-img

1

Pozdravljena Isabellabina,
tudi jaz imam zelo tanko sluznico, zato mi je G predpisala Prometrium, ki se dobi v Italiji na beli recept in stane € 5,40. Jemati ga lahko začneš ali dan-dva po ovulaciji in ga jemlješ do 28 dne ciklusa, narediš test in če je pozitiven nadaljuješ do 12 teda nosečnosti, če je pa negativen pa čez par dni pride user posted image  ali pa šele ko zagledaš user posted image .

clock-img

09.09.2010, 07:31

clock-img

Anonimen

Jemlješ lahko Dabroston, Utrogestan in vse ostalo kar so napisale zgoraj. Plus tega bi jaz na tvojem mestu pila krvomočnico.

clock-img

09.09.2010, 18:49

clock-img

smeška83

pencil-img

282

Jaz imam enak problem. Ko sem pila krvomočnico, je malo pomagalo, zato poskusi, škodit ne moreuser posted image

clock-img

10.09.2010, 11:05

clock-img

nati29

pencil-img

349

Jaz tudi 5 mesecev po opearciji pregrade in KT nisem mogla zanosit, potem sem pila krvomočnico in zanosila. Sicer sem imela ss, ampak krvomočnica ravno odebeli maternično sluznico, tako da mogoče res poskusi s tem. Po pozitivnem testu pa nehaš piti čaj.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem