writing-img

Tečaj računovodstva in knjigovodstva

clock-img

22.08.2006, 08:48

clock-img

Anonimen

Zanima me kje v ljubljani je kakšna dobra šola(tečaj) za knjigovodstvo in računovodstvo(od začetka, ker nimam pojma).
Prosim, ker bi se rada čim prej pozanimala in vpisala.

clock-img

22.08.2006, 09:42

clock-img

Anonimen

Mene pa zanima za MB, če katera mogoče ve?

Lp,
Anonimna2

clock-img

22.08.2006, 13:32

clock-img

tassika

pencil-img

5068

v Lj imaš višjo šolo za računovodstvo (VI stopnja) na zavodu irc in gea college. Mislim, da pri obeh traja 2,5 leti, samo da je irc cenejši. Malce poglej na itrenetu ozirom jih pokliči na zavod irc, so zelo prijazni in povejo marsikaj, moraš se pa hitro odločiti, ker se zdele že oddajajo druge prijave za vpis. Upam da sem kaj pomagala.

lp Nataša

clock-img

22.08.2006, 22:10

clock-img

Anonimen

Jaz sem hodila na Gea college, osnovni tečaj. Trajal je eno leto, potem greš pa lahko še na nadaljevalnega za vodjo računovodskega servisa (tudi eno leto, se mi zdi). Samo ni pa ta tečaj prekvalifikacija. Za bolj uradno varianto moraš it po tečaju na GZS položit izpit za licenco. Te pa skozi tečaj pripravljajo tudi na ta izpit.
Sem pa jaz hodila na ta tečaj 5 let nazaj. Ne vem, če se je vmes že kaj spremenilo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem