cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Tečaj za zgodnjo nosečnost

clock-img

21.04.2006, 22:15

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Drage user posted image !

zanima me, če se splača iti na tečaj za zgodnjo nosečnost, ali res povejo kakšne zanimive stvari? Sprašujem zato, ker je ta tečaj v Lj v sredo, 26.4., jaz pa delam popoldan user posted image  ampak če se splača iti, si bi zrihtala v službi, da grem prej.
Hvala za odgovore. Aja, ali gre še katera?

clock-img

21.04.2006, 23:34

clock-img

x_srečka_x

pencil-img

1025

Naja mogoče pa izveš kaj novega,mislim da se tebi bolj splača na ta predavanje ko si še v začetku nosečnosti,rok imaš decembra.Mene so o tem predavanju obvestili sedaj ko sem v 21tednu,to pa res ne vem če se mi splača user posted image user posted image  ne vem zakaj me za predavanje obvestijo na polovici nosečnosti user posted image user posted image

clock-img

22.04.2006, 12:21

clock-img

kapesanta

pencil-img

1601

tudi jaz sem šla šele v 5M user posted image .
Pa je blo super - nekaj novih stvari o prehrani so povedal, pa o počutju. Skratka se ga splača obiskat.

< Sporočilo je popravil kapesanta -- 22.4.2006 12:23:18 >

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

clock-img

24.04.2006, 11:22

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Jaz na tem tečaju nisem izvedela nič novega, večino sem že prebrala v revijah in na RR, pa na Mon, skratka men ni nič kaj bistvenega prinesel in če ne bi šla ne bi nič zamudila, mogoče bo pri vas kej drugače verjetno pa je odvisno od porodnišnice do porodnišnice, kje ta tečaj je.

LP

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem