1
Zadnji članki

RECEPTI: Tri jesenske enolončnice
Na jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko boga...
Kuharajamo

IDEJA ZA IGRO: Skrivnostna vreča
Izkoristite prosti čas za otroško igro po metodi Montessori, ki bo spodbujala malčkov razvoj, hkr...
Ideje za igro
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

je včeraj dopolnila 4 mesece in ima 5700g (porodna teža 2800) in 62 cm (začetnih 49). Meni se zdi čisto OK, vendar mi je že kar nekaj ljudi reklo, da je drobna. Saj veste kakšne smo mamice, da se takoj zasekiramo. Pa me samo tako malo iz firbca matra kaki so kaj vaši otročki oziroma so bili pri tej starosti. Problem pri nas je, da imamo še GRB bolezen (kisli refluks) in da se samo dojiva ker noče nobenega AM oziroma flaške nasploh. Dojenje sicer ni brez problemov vendar nekako gre in sem ful ponosna da sem zdržala 4 mesece. Glede refluksa bi sicer bilo dobro že uvajat gosto hrano vendar sem razmišljala, da bi jo še en mesec samo dojila in začela pri petih mesecih z uvajanjem GH. Ker pa me sedaj tole malo žre - glede pripomb da je drobna - me zanima ali se je katera ubadala s podobno dilemo in kako se je odločila ali pa kako bi se v mojem primeru?
. Teža tvojega
je čisto primerna po mojem mnenju.
.