cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Teža otroka

clock-img

08.04.2009, 12:56

clock-img

mamica2009

pencil-img

490

Noseča sem 25t3d. G mi je rekel da moj otroček tehta 900 g. Po tabelah tukaj gor sem opazila da je to kar nekaj več kot bi naj bilo v teh tednih. Je možno da sem zanosila prej in da sem kak teden ali dva noseča več, ali se lahko pri UZ vidi taka razlika.

http://www.shrani.si/f/2g/yC/1q3AGChX/200.jpg

clock-img

08.04.2009, 13:02

clock-img

metka_zone

pencil-img

532

Meni je moja G rekla za prvega otroka, da je izredno velik in težek, ter me še celo spraševala o družinskih članih, če imamo kakšen podoben primeruser posted image ...Rodila sem pa fantka,velikega 49cm in težkega 3179g user posted image ...Včasih znajo biti tudi odstopanja,tako da jaz si ne bi belila glave s tem...

Lp

clock-img

08.04.2009, 13:07

clock-img

Petr_a

pencil-img

803

Ah,ne misli na to težo,ker je itak brezveze.
Ko sem jaz tukaj z ostalimi primerljala sem imela v 29 tednu najtežjega otroka user posted image   Po G besedah je imel skoraj  2kg

clock-img

08.04.2009, 21:51

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

mamica2009 jaz sem imela v 26. tednu UZ in mi v materinski piše, da je imela pupika 927g, rodila se je v 38. tednu z 3190g, če bi bila donošena do roka bi jih imela okoli 3500g. Torej čisto lepa teža. Nič ne skrbi. Sedaj je rasla v dolžino, sedaj se bo pa teža začela večat. S tvojo pupiko je vse ok.

clock-img

08.04.2009, 23:10

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Sploh ne upoštevaj teh meritev! Meni so namerili dan pred porodom težo otroka 1500g, drug dan je imela pa 1940g. Bila je pa rojena 7t prej.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem