writing-img

Teža vozička?

clock-img

07.11.2007, 10:42

clock-img

bettika

pencil-img

28

Voziček jane nomad tehta 6,5 kg. Kar se mi zdi zelo malo. Ali mislite, da je premalo?
Koliko je kaj takšen voziček stabilen, ko začne otrok skakati gor in dol po njemu in ni več pri miru. Se mi zdi, da bi ga komot prevrnil.
Kaj ve mislite?

clock-img

07.11.2007, 11:14

clock-img

Anonimen

Meni se zdi super, da je voziček tako lahek. In moj otrok ni nikoli skakal gor in dol na voziček in z njega. Ne vem, ampak jaz bi bila tako lahkega vozička ful vesela, saj se mi zdi, da je to zelo pomebno.

clock-img

07.11.2007, 11:37

clock-img

t*e*j*k*a

pencil-img

1615

Lažji je voziček bolje je zate, ker ga boš morala nositi in zlagati in dvigovati,... 

clock-img

07.11.2007, 11:46

clock-img

Petraa

pencil-img

1205

če sem iskrena meni pa ni fajn. imam še 2,5 letnika,ki tudi rad bratca vozi prej sem imela voziček težak cca 13 kg in mi je bilo super.sedaj imam laži voziček in sploh ne smem malega pustit da sam pelje,ker mali lahko dvigne voziček,ko se obesi nanjuser posted image
pa moram tudi rečt,da mi ni bilo težko nosit voziček v 2 štuk -za težjega govorim

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem