writing-img

Težko mi je

clock-img

11.04.2010, 08:15

clock-img

alina_1

pencil-img

28

Pozdravljeni!

Moja težava je v zadnjem času taka,da imam veliko strahov.
Pred časom sem že jemala ad(cipralex),vendar,sem ga potem opustila,ker se je stanje izboljšalo.Sedaj pa zopet isti problem.Vedno sem zaradi ene stvari zaskrbljena...
Sedaj sem tudi v službi postala nemirna,in se bojim,da bo prišlo do kakšne situacije,v kateri ne bi znala odreagirati,...
Odločila sem se ,da bom jutri zopet obiskala svojega osebnega zdravnika...
Se še komu kaj takega dogaja?

clock-img

11.04.2010, 11:40

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

Že to, da sama prepoznaš težave, je korak naprej v pravo smer. Z obiskom pri zdravniku ne odlašaj, ker je lahko samo še slabše.
MOgoče rabiš en odklop, spremembo, pa malo pomoči v obliki zdravil, pa bo spet šlo nekaj časa. Samo ne rini z glavo skozi zid, in se ne prepričuj, da zmoreš brez pomoči. Saj zato pa jih plačujemouser posted image , da so tam, ko jih rabimo, a ne???

Pa kar pogumno!

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

clock-img

11.04.2010, 12:35

clock-img

silvy

pencil-img

174

Si cipralex opustila postopoma ali kar naenkrat? Če se dobro počutiš z antidepresivi, pa jih jemlji še naprej. Ni prav nič hudega. Moj partner jih ima in se po njih odlično počuti.

clock-img

11.04.2010, 12:44

clock-img

alina_1

pencil-img

28

silvy,opustila sem jih po posvetu z osebnim zdravnikom.Bom videla,kaj bo tokrat rekel....sem pa postopno nehala z njimi.

tajtaja hvala za vzpodbudne besede.

clock-img

15.04.2010, 21:31

clock-img

Pinkyca

pencil-img

493

ali ti je dal tudi bolniško in koliko?

clock-img

16.04.2010, 08:51

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

No, kako si porihtala? Kaj boljše???

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

clock-img

16.04.2010, 10:34

clock-img

alina_1

pencil-img

28

tajtaja hvala za skrbuser posted image .

ja, zopet mi je dala antidepresive cipralex,tako,da sedaj upam,da bo bolje. sem jih takrat sama opustila po treh mesecih,kar ni bilo prav,saj se jih jamlje vsaj 6 mesecov....

Bolniško mi je predpisala za en teden.
Aja pozabila sem oment,da so mi že vzadnjič postavl diagnozo anksiozna motnja...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem