writing-img

Tea tree

clock-img

01.03.2008, 21:27

clock-img

Anonimen

Ker vem, da jo imate nekatere, me zanima zakaj jo vse uporabljate. Hvala.user posted image
Sama sem si jo nabavila zaradi hemeroidov, pa mi že pomaga.user posted image

clock-img

01.03.2008, 21:51

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

Jaz jih že kar nekaj časa uporabljam za herpes, pa pri vnetih ušesih jih dam na vato in v uho. Super pa je tudi za lajšanje težav pri belem toku. Kakšna kapljica na tampon in je kmalu dobro, lahko pa kar na hlačke.

clock-img

01.03.2008, 22:38

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Imela sem nek gel iz čajevca in mi je ful pomagal pri težavah s kožo. Sedaj imam tudi nekakšen tonik - pomaga pri več stvareh, pri mozoljčkih, pri kakih manjših poškodbah (ne sme se nanašati za rane), vendar pri nenehni uporabi nekako nima več tolikšnega učinka. 

clock-img

02.03.2008, 00:18

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Za opekline mazat, za aknasto kožo, razpokane in suhe roke, to se zdej spomnim.

clock-img

02.03.2008, 09:25

clock-img

Anonimen

Za akne in razna kožna vnetja. Pa pri bolečinah v ušesih tud pomaga. Al pa na zob če te boli. No govorim o olju. Za kremo pa ne vem.

clock-img

02.03.2008, 09:29

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

TEA TREE ETERIČNO OLJE IN KREMA
(doziranje in uporaba)

·          ARTRITIS:  artritis v začetni obliki izgine ob uporabi evkaliptovega olje (naloga drenaže) in kreme tea tree (naloga lajšanja bolečin)

·          CISTITIS: evkaliptovo olje in krema tea tree

·          VNETJE MEHURJA:  5 kapljic olja tea tree v vročo vodo in popijemo

·          DERMATITIS: baldrijanova kopel ter 5-10 kapljic olja tea tree v kad z vodo, po kopeli pa namažemo prizadeta mesta s kremo tea tree

·          AKNE: (tudi izpuščaji, težave pubrtetnikov): mazanje s kremo tea tree

·          HERPES SIMPLEKS: krema tea tree

·          RANE(gnojne, zobne, odrgnine): v drenažo kremo tea tree in v 48 urah se rana zaceli

·          GLJIVICE(tudi na nohtih): krema tea tree in v 30. dneh težave izginejo

·          VNETJE UŠES: olje tea tree na palčko s tkanino nanesemo v sluhovod, kožo za in pred ušesom namažemo s kremo tea tree

·          UŠESNO MASLO: 2 -3 kaplice olja tea tree odstranjuje maslo

·          MASTNI LASJE, PRHLJAJ, TEMENCA; olje tea tree nanesemo na lasišče, masiramo 5 minut, nato umijemo lase

·          KOŽNI ZAJEDALCI (garje, stenice, klopi, uši): olje tea tree ali olje materine dušice

·          POSTOPEK RAZUŠEVANJA: zmočimo lasišče, naredimo prečke in lasišče natremo z oljem tea tree ali oljem materine dušice.
                    Uši bežijo, gnide ostanejo, vendar olji izsušita gnido. Postopek ponovimo 2 – 3 krat.

·          HEMOROIDI: olje in krema tea tree (proti bolečinam)

·          OPEKLINE: namažemo jih s kremo tea tree

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

02.03.2008, 10:05

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Kaj pa je boljše oz. bolj uporabno - olje ali krema? Ali je vseeno?

clock-img

02.03.2008, 10:10

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

jaz imam kremo skor vezčas s seboj... olje sem do sedaj uporabljala pri Danaji za uneta ušesa...user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

02.03.2008, 11:49

clock-img

Anonimen

Hvala punce. user posted image user posted image user posted image  Se jo da uporabljat kar za nekaj težav očitno.user posted image
Za ušesa sem pa tudi jaz še slišala, da je dobra krema in olje.user posted image

clock-img

02.03.2008, 12:24

clock-img

Anonimen

In kakšno je to tee tree olje oz. kje se kupi?

clock-img

02.03.2008, 19:51

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

Kupi se ga v drogerijah, lekarnah in bolje založenih trgovinah (npr muller ali hofer sta ga pred kratkim imela v akciji). sama 100% olje razredčim v razmerju 1:2 z mandljevim oljem (1 del čajevca in 2 dela mandljevega olja) in ga imam za univerzalno zdravilo - za glivice, akne, opekline, afte, pri prehladu si ga dam kapljico v inhalator, in še in še. 

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

26.03.2008, 22:14

clock-img

nezadavid

pencil-img

3

Lahko kontaktirate z menoj

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem