writing-img

Tecaji slikanja na gorenjskem

clock-img

08.11.2004, 13:29

clock-img

dory

pencil-img

8852

Iscem kak info o kaksnem tecaju slikanja...mojo mami moram nujno zaposlit...eno leto je ze v pokoju in nujno potrebuje druzbo in kreativno udejstvovanje...risanje ji gre dobro od rok, ima smisel,tako,da bi jo rada vpisala na kak tecaj,da gre spet med ljudi in zraven se kej pametnega pocne...ima katera kak predlog?

hvala in lp

clock-img

08.11.2004, 13:43

clock-img

Anonimen

Vprašajte na Društvu upokojencev Kranj, tam imajo veliko raznih aktivnosti. Jutri bom imela v službi več časa, pa bom malo pobrskala po raznih dokumentih. Če bom kaj našla, sporočim.

clock-img

08.11.2004, 13:50

clock-img

dory

pencil-img

8852

U super,bi bila zelo vesela za vsakrsni info...

hvala splisni :)

clock-img

08.11.2004, 15:18

clock-img

viv_

pencil-img

9144

V Globusu zgoraj imajo stalno ene ustvarjalne delavnice. Sej so spodaj obvestila, tam na desno ob vhodu.

lp

clock-img

08.11.2004, 16:22

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Jaz sem pa narobe prebrala in sem mislila, da iščeš tečaj LIKANJA:)-:)-:)-! Mi ni bilo jasno, zakaj bi to kdo rabil:)-:)-:)-.

clock-img

08.11.2004, 19:32

clock-img

Anonimen

trenutno v globusu na vrhu zravn hoby arta poteka tečaj slikanja in risanja, kjer se učijo vseh tehnik od risanja s svinčnikom, olje, pasteli, akvareli, akril, slikanje na steklo... tečaja bi se še lahko udeležila, vodi ga akademski slikar jalovec izidor, stane 30 jurjov in poteka 3x na teden (torek, četrtek, petek) od 5h - 8h. če jo zanima, se lahko kr tm namala takrat ko tečaj poteka.

lp, lara

clock-img

08.11.2004, 23:33

clock-img

Iren@

pencil-img

257

Vprašaj še na Ljudsko univerzo v Kranju in v Radovljici - tam je uni za 3. življenjsko obdobje, tečaj slikanja/risanja, je bil leto nazaj, za simbolično vsoto - 2 jurja mesečno.

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem