cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Teflon

clock-img

03.02.2008, 23:04

clock-img

Allia

pencil-img

251

Danes sem zvedela, da teflona ne bi smela dajati v pomivalni stroj, ker se okruši, kar pa naj bi bilo potem strupeno in se v takšnih posodah ne bi smelo kuhati. Preden vržem vse stran, mi prosim povejte kako ve delate s teflonsko posodo.

clock-img

04.02.2008, 00:22

clock-img

podnajemnica7

pencil-img

158

Ah nikar take panike. Prav nič ne bo narobe, če jom boš dajala v pomivalni stroj, samo morda bo posoda uporabna krajši čas, kot če bi jo pomivala ročno. Itak se jo pa pomiva z nežno gobico in detergenti. In to je to. Od časa do časa pa jo premažek z oljčkov ob obrišeš s suhim prtičkom, da se narahlo naolji in naredi nekakšen film, da se ne izsuši.

Lp

clock-img

04.02.2008, 08:54

clock-img

Natty5284

pencil-img

163

Jaz jo umivam kot vso ostalo poodo, isti detergent in ista gobica...pa je še vse ok.

Lp Natty

clock-img

04.02.2008, 11:07

clock-img

Sandra*

pencil-img

1726

Ja lih z drateno ga ne smeš drgnit.

Ko se začne teflon lušit stran je posoda za v smeti, dokler pa ne je pa čist ok tut č jo daš v pomivalca. Tut z vilzo bolj da ne drgneš not k se prej obrab.

clock-img

04.02.2008, 12:03

clock-img

honey

pencil-img

2567

Glih tko jo dam v pomivalca, kot vso ostalo posodo.

clock-img

04.02.2008, 12:31

clock-img

Anonimen

Tud dam v pomivalca,ali pa če je potrebno zdrgnem z gobico za teflon.

clock-img

04.02.2008, 16:29

clock-img

Allia

pencil-img

251

jo bom najbrž kar zabrisalauser posted image , ker je že odluščena zaradi pomivalca

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem