cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Tega ne razumem

clock-img

23.06.2022, 18:07

clock-img

Anonimen

Berem na tujih straneh in na nasih ki so samo copy paste tujih o neplodnosti in kako zenska po 35 letu rabi povprecno 1-2 leti da zanosi in oh in sploh in potem se najdejo redki clanki kjer pise da so to stari podatki in da 35 ni neka prelomnica lahko pa povem zase. Prvic zanosila pri 35,5 let in to po prvem nezascitenem odnosu in zdaj spet noseca pri 36,5 in to po prvem poskusu. Pravzaprav ni bil poskus ampak “‘nesreca” saj ne zeliva vec otrok. Jaz pa prepricana da ne morem zanosit iz prve zaradi morja clankov kjer tako zatrjujejo. Samo nakladanje res..v preteklosti so mnogorodke rojevale tud po 40 letu brez tezav tudi v nasi druzini zdej pa tako paniko delajo. 

clock-img

23.06.2022, 19:24

clock-img

Tarinca11

pencil-img

40

Pač imata srečo… 

clock-img

24.06.2022, 10:23

clock-img

Anonimen


IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Jaz pa prepricana da ne morem zanosit iz prve zaradi morja clankov kjer tako zatrjujejo.



To me spominja na te "teen pregnancy" oddaje LOL.

Ne veš dokler ne poskusiš. Tako pač je. Lahko si pa popolnoma zdrav in mlad in traja leta. Bodi vesela, da imata tako srečo in razmislita o kontracepciji, če ne želita več otrok in je to to.

Članki so pa statistika. Tudi če 90% žensk rabi dlje časa da zanosi, si ti še vedno lahko med srečnimi 10% ki pa zanosi takoj. Tako deluje narava in tako delujejo povprečja. To smo se nekako učili že v osnovni šoli.

clock-img

28.06.2022, 15:47

clock-img

Anonimen

Ja srecnica :) jaz poznam veliko mamic, od tega je samo 1 zanosila v prvo. 

clock-img

28.06.2022, 23:20

clock-img

Lelly28 RR

pencil-img

399

Sicer sem mlajša, ampak tudi pri nas sta sicer obe načrtovani nosčnosti uspeli v prvo. Sem hvaležna in res tudi sama slišim kako ima vedno več (tudi mojih vrstnic, ki so mlajše od 35) ogromno težav s splavi in nezmožnostjo zanostive po več let. Se pa strinjam, da statisitika ni vse.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem