writing-img

Tel.št. dr. Miglar

clock-img

17.04.2007, 21:00

clock-img

Baucka

pencil-img

568

Imam eno prošnjo. Ali ima katera tel. št. od dr. Miglarja. Kolegica bi rada rodila v Feldbachu in bi šla na posvet k njemu. Hvala. 

Gremo veselo.

clock-img

17.04.2007, 21:09

clock-img

pikica13

pencil-img

45

Tel. št. je 02/2525016. Kakšen imajo del. čas ne vem, je pa ona sastra tam ful prijazna.
Lp

clock-img

18.04.2007, 12:37

clock-img

Baucka

pencil-img

568

Najlepša ti hvala.

Gremo veselo.

clock-img

19.04.2007, 09:20

clock-img

Anonimen

Delovni čas - torek in četrtek od 16.00 naprejuser posted image

clock-img

09.05.2011, 21:49

clock-img

FRANCA

pencil-img

2

no, jaz nebi priporočala poroda v Avstriji (500 EUR na dan), ker te veliko stane, če ne plačaš te bolnišnica toži, toliko o tem, da smo Slovenci enakopravni ostalim Evropejcem, dvomim da mora Švicarka ali Nemka plačati usluge v Avstriji,..smo še daleč od Evrope

clock-img

09.05.2011, 22:30

clock-img

nusi

pencil-img

1833

IZVIRNO SPOROČILO: FRANCA

no, jaz nebi priporočala poroda v Avstriji (500 EUR na dan), ker te veliko stane, če ne plačaš te bolnišnica toži, toliko o tem, da smo Slovenci enakopravni ostalim Evropejcem, dvomim da mora Švicarka ali Nemka plačati usluge v Avstriji,..smo še daleč od Evrope

ja plačat je treba, samo nismo mi problem kot posamezniki, ampak naše famozne zavarovalnice zzzs če se ne motim?

clock-img

10.05.2011, 09:49

clock-img

pasijonka

pencil-img

143

IZVIRNO SPOROČILO: nusi

IZVIRNO SPOROČILO: FRANCA

ja plačat je treba, samo nismo mi problem kot posamezniki, ampak naše famozne zavarovalnice zzzs če se ne motim?

Natanko tako nusi!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem