cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Telečja juhica

clock-img

22.01.2005, 11:24

clock-img

tjaga

pencil-img

1955

Naša Tjaša je stara 4 mesec in pol in počasi sva začeli z uvajanjem druge hrane. Danes bi ji premierno ponudila telečjo juho, pa me zanima, kako ste jo ve pripravljale.

Hvala,
Tjaga
:kava::kuza::kava::kuza:

clock-img

22.01.2005, 13:00

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Meni se zdi 4.5 mesece malo zgodaj za telecjo juhico. Mislim, da je bolje najprej zacet s sadjem in zelenjavo, sele nato z kaksnim piscancem ali puranom. Jakob je star skoraj 8 mesecev, pa mu goveje juhe se nisem dala..

clock-img

22.01.2005, 13:10

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

22.01.2005, 13:58

clock-img

tjaga

pencil-img

1955

:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden: No ja, zdaj sem pa malo v zadregi. Tole s telečjo juhico je zraslo na mojem zeljniku po tem, ko mi je patronažka rekla, da juhico iz telečjih kosti ji že lahko dam. Saj ne ne vem koliko, ravno za okus. Mislila je pa telečjo in ne govejo juho (sem jo dvakrat vprašala).
Sadje in zelenjavo ji že dajem in moram reči, da je navdušena (bolj nad sadjem).
No saj bom res še malo počakala, pa vas takrat prosim za recept.

Tjaga

clock-img

22.01.2005, 14:27

clock-img

Anonimen

Tjaga, ne vem, če ni v tistih starih knjigah res ena prvih priporočenih jedi telečja kostna juha. Bom pogledala. Upam, da jo bom našla.

clock-img

22.01.2005, 17:16

clock-img

dory

pencil-img

8852

Eh tjaga pa moje kuharske sposobnosti :ups:

No skratka sem se pozanimala...in nas je pri petih tud to ze jedel..in to s takim uzitkom...kaj cem komplicirat pri stvareh,ki jih dobro prenasa in ima celo rad...vsaj animacije ni treba zraven...

Tko da,mogoce kak teden se pocakaj,pol pa v akcijo :)...in glede na to,da je tvoja lepotica tak dober jedec,pomoje ne bo tezav :)

clock-img

22.01.2005, 21:42

clock-img

Anonimen

Tisto knjigo sem iskala, pa jo imam izgleda v službi. Ja, nujno jo službeno nekaj rabim za... Bom v ponedeljek ali torek v službi pogledala.

clock-img

22.01.2005, 21:44

clock-img

tjaga

pencil-img

1955

Hvala Splišni.

Tjaga

clock-img

24.01.2005, 10:10

clock-img

p@tricij@

pencil-img

353

tudi jaz sem ji dala prvič telečjo juhico. skuhala sem jo pa tako kot pa govejo. seveda tudi dosti korenčka sem dala notri. sedaj pri 6 mesecih ji pa dajem že skoraj vse kar mi jemo, razen mesa, tako da ne kompliciram preveč.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem