writing-img

Telebajski,nujno!!!!

clock-img

20.03.2005, 16:13

clock-img

KATY&TIMMY

pencil-img

639

ojla!ne vem več kam pogledat,vse sem že preiskala ampak telebajskov nikjer:((:((:((
moj Timi se zanima za zelo malo igrač,in edina stvar ki ga zanima je ni več v prodaji.:(:(:(v bistvu mi iščemo telebajska,kateregakoli,ko ima plastično glavo telo pa iz blaga,v bistvu kot da bi bil oblečen v pajaca.:ups::ups:a mogoče katera ve kje bi se ga dalo dobit?:zmeden2:

lp,Katja:morje::morje::morje::morje:

clock-img

20.03.2005, 16:33

clock-img

lol

pencil-img

533

Mislim da jih imajo v Leclerku.Samo to je tebi predalač.

clock-img

20.03.2005, 17:09

clock-img

Anonimen

Nasemu melemu so ga kupli na bolsem sejmu v mariboru:):ups:

clock-img

20.03.2005, 18:10

clock-img

SANDY

pencil-img

1769

direndaj??? mi smo ga tam kupli k ga za obe rokice držiš in pol poje...tamala je čist zadovoljna :)-

clock-img

20.03.2005, 20:32

clock-img

neja

pencil-img

764

Tudi jaz sem jih videla v direndaju. cena je bila nekje okoli 4000 Sit. LP

clock-img

20.03.2005, 20:40

clock-img

Anonimen

Jaz sem jih videla v Arielu.

clock-img

20.03.2005, 20:59

clock-img

KATY&TIMMY

pencil-img

639

direndaja pri nas na :morje: žal ni:(:(( vsaj jaz ne vem zanj,pa poznam vse otroške trgovine.;)v arielu jih nimajo več,tako tudi v baby centru ne,ker pravijo da jih je uvoznik podražal in jih zato ne naročajo več!:(:(:(:(prej so bili v vsaki trgovini zdaj pa nikjer,priznam pa da lj še nisem pregledala,v trstu sem ga najdla,15 cm (zelo majhen) pa stane 10€,2500 sit?:grrr::grrr:upam da ga bom v kratkem kje staknila8)

clock-img

21.03.2005, 08:38

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Katja, če ga ne boš našla, povej. Pri nas jih imajo v Direndaju, mi pa gremo naslednji ponedeljek v Portorož in Piran.

clock-img

21.03.2005, 18:27

clock-img

KATY&TIMMY

pencil-img

639

v kratkem bom izvedela če smo jih našli:)-:)-bo prijateljica v avstriji pogledala,če pa ne pa bom javila.najlepša hvala za vaše odgovore,kar nekaj vas je našlo te tako iskane telebajske;)pa se sprašujem,kako to da v notranjosti slo jih še dobiš na :morje: pa nikjer:zmeden2::zmeden2::(:(a se spomnem da jih je bilo ne dolgo nazaj na tone,zdaj ko pa bi ga rabli mi pa niiii:zmeden2::zmeden2::((:((
lp,Katja:morje::morje::morje::morje::morje:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem